Psiholozi: Trenutak istine treba zabraniti

ZAGREB - Jedna od najosporavanijih TV emisija posljednjih godina, “Trenutak istine”, uskoro kreće u novu sezonu. Nisu je mogle zaustaviti ni peticije i prosvjedi koje je početkom godine organiziralo Hrvatsko psihološko društvo kada je prikupljeno više od 2500 potpisa kojima se tražilo skidanje showa s TV programa. No, na Novoj TV nastavak emitiranja  emisije ni u jednom trenutku nije bio upitan.



- Emisija iskorištava ljudsku nevolju i privatnost za tobožnju zabavu gledatelja, istodobno šireći propadanje moralnih vrijednosti u društvu i pružajući loš primjer mladim ljudima - rekla je Ana Karlović, profesorica psihologije i inicijatorica potpisivanja peticije.



U posljednjem nastavku prve sezone gledatelji su upoznali Nermina Brka, krovopokrivača iz Samobora i oca šestero djece, od kojih su troje iz prvog braka. Nermin će u nastavku otkriti je li supruzi namještao muškarce kako bi mogao imati ljubavnice i je li u proteklih deset godina potrošio više na ljubavnice ili troje djece koji žive u Bosni.



M. Lokas i M. Arslani
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:20