TEŠKI DANI

RAJKO DUJMIĆ PRVI PUT NAKON IZLASKA IZ ZATVORA 'Samo je jedna osoba uz koju mogu izdržati sve. Nju nikad ova ruka ne bi takla. Grubo'

 Goran Mehkek / CROPIX

Rajko Dujmić je u petak navečer pušten iz pritvora u Remetincu, ali ne kući, već u bolnicu na liječenje od alkoholizma. Cijeli je ponedjeljak ujutro proveo na pretragama u KBC-u Zagreb, zbog problema sa srcem.

'Tužan sam zbog toga što je umro jedan od najboljih hrvatskih tamburaša Miki, moj prijatelj, ali svaki čovjek dok ima mamu, ima dva srca. On je sad zajedno sa svojom mamom u Božjem zagrljaju', rekao je bivši član Novih fosila RTL-u , komentirajući strašnu pogibiju Damira Mihovca Mikija, bivšeg menadžera sastava Gazde, koji je život izgubio u prometnoj nesreći proteklog vikenda.

U zatvoru, u kojem je bio nakon što je udario suprugu Snježanu 7. rujna, prilično je smršavio.

'Postoji samo jedna osoba uz koju sve mogu izdržati. Nju nikad ova ruka ne bi takla. Grubo', tvrdi Dujmić, aludirajući na suprugu.

I njegova supruga je nedavno u intervjuu za Jutarnji rekla da neće odustati od svoje i Rajkove ljubavi.

'Nama je jako važno da se on i privatno dobro osjeća i da je njegovo zdravstveno stanje sada pod kontrolom. I mislim da je ovo za njega neki novi početak. I da ovaj pritvor kao što to obično biva na njega djelovao i poučno. Da će on shvatiti poruku, mislim da je shvatio. On je jedan vrlo bistar i vrlo drag čovjek. Zaista novi početak u kojem će on nastaviti svoja velika djela', rekla je RTL-u njegova odvjetnica Gordana Grubeša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:24