SVE SE POSLOŽILO

RAKITIĆ NA INSTAGRAMU ZABILJEŽIO IZVOR SVOJE NAJVEĆE SREĆE 'Presretan sam i zahvalan Bogu da sve ide tako dobro'

 Instagram

Ivan Rakitić i i njegiva supruga Raquel Mauri čekaju drugo dijete, još jednu djevojčicu, a naš nogometni reprezentativac ne skriva da s nestrpljenjem očekuje dolazak na svijet novog člana obitelji.

- Presretan sam i zahvalan Bogu da sve ide tako dobro. Ponosan sam na svoju suprugu i kćer, a jedva čekam i drugu kćer za dva mjeseca. U nogometu sve ide kako treba, ali ja ne volim previše sanjariti. Trudim se uživati u trenutku, i uvijek napraviti sve kako treba, a onda ostalo dođe samo od sebe - izjavio je nogometaš tijekom intervjua koji je dao za Narodni radio.





A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Mar 17, 2016 at 8:07am PDT





Osim u obiteljskom životu, zadovoljan je i na sportskom planu osim što trenutačno mora mirovati i paziti na zdravlje zbog ozljede koju je zadobio tijekom utakmice Villarreal – Barcelona.





A video posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Mar 9, 2016 at 10:28am PST





No kako je i on sam rekao, zdravlje je na prvom mjestu, a novi uspjesi ga pogotovo vesele zbog brojnih navijača, a za svoj doprinos hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nedavno je dobio i nagradu 'Vatrena krila' za najsrčanijeg reprezentativca baš u ime Kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni'.





A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Mar 8, 2016 at 8:30am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:18