STUDENTICA EKONOMIJE

Rasplet skandala: Hrvatska dobila novu Kraljicu!

 Admir Buljubašić / CROPIX

Nova Kraljica Hrvatske Tea Matijević svečano će biti okrunjena idući četvrtak 28. lipnja na novom proglašenju koje direkcija Izbora upravo organizira u zagrebačkom lounge baru Mojito, a potom će joj se pridružiti i mnoge bivše Kraljice na "Queens partyju" u njezinu čast. A sve to zbog sad već bivše Kraljice Esther Berišić (18) kojoj je odlukom direkcije izbora titula oduzeta prošlog tjedna zbog nedoličnog ponašanja.

Esther Berišić ostala bez krune Kraljice Hrvatske jer se sa Sorajom trebala kupati u čaši šampanjca?

Dvadesetjednogodišnja Tea iz Našica redovna je studentica treće godine ekonomije. Ispite polaže u roku s vrlodobrim uspjehom. Živi u studentskom domu u Cvjetnom naselju s četiri godine starijom cimericom, apsolventicom veterine koja joj je s vremenom postala i najbolja prijateljica.

- Rijetko me se može vidjeti kako izlazim po Zagrebu. Ili ostajem u domu i učim ili odem kući do svojih. Volim ja izaći, ali u poznatom društvu, a to se dogodi tek kad odem vikendom ili preko ljeta u Našice. Nije mi bitno gdje ću izaći, nego s kime, a u Zagrebu baš i nemam neko društvo, kaže ova Slavonka.

Nema dečka, kaže, već dugo, a sviđaju joj se visoki, crni dečki sa svijetlim očima koji imaju izraženu želju za učenjem, karijerom i uspjehom u istom.

- Eh, da mi je novčić za svaki put kad čujem pitanje zašto nemam dečka, sad bih već bila milijunašica, našalila se našička ljepotica.

- Danas mi se upucacavaju dečki koji se vole pokazivati, voze skupe aute, stalno izlaze i to im je zapravo prioritet; kako se istaknuti u društvu. Mene to ne zanima, moj je ukus sasvim drugačiji, kaže.

Jutarnji otkriva: Kraljici Hrvatske |uzeli krunu! Ne prestaje plakati

Tea se tek nedavno počela baviti manekenstvom. Prijateljica iz Pule, koja također studira u Zagrebu, odvela ju je prošle jeseni na sastanak u modnu agenciju i klub modela Crostars kod Borisa Vidovića. Svidjelo joj se društvo i odlučila je, kaže, pokušati.

- Agencija me prijavila na izbor Kraljice Hrvatske, a prihvatila sam iz čiste znatiželje. Kad su me proglasili 'prvom princezom', nisam to uopće očekivala. Mislila sam da nikad ne pobjeđuju djevojke koje nemaju puno iskustva. Mojoj sreći nije bilo kraja, mislila sam, evo, ja se pojavila i osvojila drugo mjesto. To mi je bio baš veliki uspjeh.

A kad sam u četvrtak saznala odluku direkcije da ja postajem Kraljica Hrvatske, mislila sam da se netko sa mnom šali. Šefice direkcije Sanja Bjedov i Tamara Roglić objasnile su mi da kao prva princeza jedino ja mogu zamijeniti Kraljicu i tada sam shvatila što mi se događa - na jesen ću ja ići na svjetski izbor predstavljati Hrvatsku. Učinit ću sve u mojoj moći kako bih opravdala povjerenje direkcije i svih tih ljudi koji se trude oko mene, kaže nova Kraljica.

Svoju prethodnicu upoznala je na samom izboru prije nepunih mjesec dana, a otad se nisu ni vidjele ni čule.

- Ne znam zapravo ništa što se događalo oko Esther osim onoga što sam pročitala u novinama. Ne družimo se, nismo uopće u kontaktu pa ne znam što radi i kako je. Nadam se da je dobro, a ja se ne bih se željela upuštati u komentiranje te cijele situacije jer u tome nisam sudjelovala i ne zanimaju me tuđi životi. Mrzim tračeve, poručuje Tea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:59