'ZATVORSKA PTIČICA'

RAT RECEPTIMA Gwyneth Paltrow uzvratila udarac kritikama Marthe Stewart

 AFP

Nakon što je prošli mjesec objavljeno kako se lifstyle stranica Gwyneth Paltrow naalzi u financijskim problemima, priliku za komentar iskoristila je najpoznatija i najbogatija TV domaćica na svijetu, Martha Stewart.

'Gwyneth Paltrow jednostavno treba zašutjeti kad je riječ o kućnoj ekonomiji i budžetu', rekla je tad Martha aludirajući na Gwynethinu stranicu Goop koja će uskoro na tržište pustiti i novu modnu liniju za koju se nadaju kako će popraviti financijsko stanje tvrtke. Nakon toga je dodala: 'Da je Gwyneth zaista tako sigurna u svoj glumački talent, ne bi pokušavala biti Martha Stewart'.

Na Marthinoj stranici pak su osvanule i torte za Dan zahvalnosti koje, prema objavljenom opisu, 'predstavljaju kako bi trebao izgledati savršen brak, kao onaj kora i nadjeva u torti', navodno aludirajući na rastavu Gwyneth i Crihsa Martina.

A da Gwyneth neće pustiti Marthi Stewart da vrijeđa nju i njezin projekt, odgovorila joj je upravo preko Goopa.

Naime, na Goopu su objavili recept za tortu koju su nazvali 'Jailbird' ili 'Zatvorska ptičica', aludirajući na događaj iz 2004. godine kad je Martha Steart osuđena na pet mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog laganja pod sudskom prisegom i zbog opstrukcije prave.

Goop

Podsjetimo, Martha je neposredno prije pada tečaja stranih valuta uspjela prodala 4 tisuće dionica tvrtke ImClone, a istražiteljima je lagala da to nije učinila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 21:25