SLOMILA GA SLAVA

'RATOVI ZVIJEZDA SU MI UNIŠTILI ŽIVOT!' Mladi Anakin Skywalker završio u zatvoru, pa mu otkrili tešku psihičku bolest

 Foto: Screenshot Youtube

Jake Lloyd koji je glumio mladog Anakina Skywalkera u 'Fantomskoj prijetnji', nalazi se u zatvoru gdje je dospio još u lipnju nakon policijske potjere u Južnoj Karolini. Njegova je majka sada objavila kako njezin sin pati od shizofrenije, te je dogovoreno prebacivanje 27-godišnjeg glumca iz zatvora u psihijatrijsku ustanovu.

Njegova majka Lisa također je rekla da su već sada vidljiva poboljšanja u njegovom ponašanju.

'Njegova obitelj je uz njega i želimo da se čim prije oporavi', rekla je Lisa.

Jake je glumio u Zvjezdanim ratovima: Fantomskoj prijetnji uz Natalie Portman i Liama Neesona. Jakeu je bilo samo deset godina, a film je zaradio nevjerojatne dvije milijarde dolara.

Kako je već ranije objavljeno, Jake je uhićen u lipnju nakon policijske potjere tijekom koje se autom zabio u drvo. Uhićen je zbog bezobzirne vožnje, odbijanja da se zaustavi, opiranja uhićenju i vožnje bez vozačke dozvole. Mladi glumac zadržan je u zatvoru i određena mu je jamčevina od 10.700 dolara.

Nakon što je u kratkom vremenu postigao nevjerojatnu slavu zahvaljujući nastupu u Ratovima zvijezda, jake je rekao kako mu se život pretvorio u pravi pakao.

'Druga su djeca bila jako zločesta prema meni', rekao je u intervjuu 2012. godine. 'Svaki put kad bi me vidjeli imitirali bi zvuk light sabera. Bio sam totalno lud zbog toga.'

Lloyd je rekao i kako je jedno vrijeme znao odraditi i do 60 intervjua dnevno. Zbog svega što mu se događalo, bio je jako ljut na redatelja filma Georgea Lucasa pa je uništio sve svoje memorabilije vezane uz film.

'Počeo sam mrziti osjećaj kad je kamera uperena u mene', kazao je u jednom intervjuu.

Lloydova majka, inače agentica poznatih glumaca, rekla je u jednom intervjuu kako Jake uopće više ne voli gledati Ratove zvijezda i da za sve krivi Georgea Lucasa.

Foto: Colleton County Sheriff

Fotografija načinjena tijekom Lloydovog uhićenja (Colleton County Sheriff)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:08