PORUKA IZ PODZEMLJA?

RAZNESENI DŽIP USPANIČIO STARLETU 'Soraja je jako potresena i pije tablete za smirenje. Njezini neprijatelji su spremni na sve!'

 Instagram

- Nisam povrijeđena - kratko je za srpski Svet kazala Soraja Vučelić nakon što je u ponedjeljak navečer njezin džip u potpunosti izgorio kada je pod njega postavljena bomba.

Ipak, Sorajina bliska prijateljica koja je bila u kontaktu s njom dok se drama odvijala tvrdi kako je starleta jako potresena.

- Uzela je lijekove za smirenje. Svaku normalnu osobu bi ovo potreslo, ovo je znak da ima neprijatelje koji su spremni na svašta. Nalazi se kod Mande Popović i ne vjerujem da će skoro komunicirati sa medijima.

Kome je ova srpska starleta stala na žulj još nije poznato.









Večernje novosti pišu, pozivajući se na pouzdane izvore, da je blizu izgorjelog terenca pronađen i zapaljeni Smart cetinjskih oznaka, kojim su najvjerojatnije na mjesto događaja došli zasad nepoznati počinitelji paleža. Pretpostavlja se da je automobil ukraden te da je imao lažne registarske oznake. Isti list također navodi kako se pretpostavlja da je palež osveta za neke Sorajine 'grijehe'.









Soraja je u Crnoj Gori imala problema sa zakonom, nedavno su je i uhitili radi ispitivanja o mafijaškom ubojstvu Armina Muše Osmanagića, a mediji su je povezivali s nekim pripadnicima zloglasnog Zemunskog klana.









Njezina prijateljica Kotoranka Željka Rolović uhićena je u akciji 'Lutka' krajem kolovoza pod sumnjom da je organizirala lanac prostitucije u Crnoj Gori, a mediji su pisali kako je Soraja nakon toga pobjegla iz Crne Gore jer se uplašila da bi policija zbog bliskosti s crnogorskom madam i nju ispitivala.

Međuostalim, Soraja Vučelić već se godinu dana sudi s ujakom, a predmet spora jest nasljedstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 13:10