NOVA LJUBAV

RAZOTKRIVEN TAJANSTVENI MUŠKARAC VANJE MAMIĆ Osvojio ju je markantni dubrovački poduzetnik

Stijepo Pepo Car u vezi je s Mamićevom bivšom suprugom već neko vrijeme
Zagreb, 221112.Od 22.-24.11. u Hypo centru se odrzava modna revija Dreft Fashion Week.Na fotografiji: Vanja Mamic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 CROPIX/DUD

Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Mamić, prije nekoliko dana uhvaćena je u zagrljaju novog muškarca, točnije mladog dubrovačkog poduzetnika koji je osvojio njezino srce.

Prema pisanju lokalnih medija, riječ je o Stijepi Pepi Caru, 31-godišnjem vlasniku tvrtke Dubrovačke uslužne djelatnosti.

Viđeni u šetnji

Oni su nekoliko puta, pa tako i ovog vikenda, viđeni zajedno u romantičnoj šetnji cavtatskom rivom. Iako sama Vanja ranije nije htjela otkriti identitet muškarca koji ju je osvojio, priznala je da je zaljubljena.

- Prvi put to spominjem, je li imam ili nemam. Da, imam! I to je to -rekla je tajanstveno Vanja. Podsjetimo, ona je sa Zoranom Mamićem, sportskim direktorom NK Dinama, bila u braku 17 godina te imaju dvoje djece, 17-godišnjeg Brunu i 20-godišnju Ninu.

Nakon razvoda od Zorana 2010. godine, šuškalo se kako je Vanja bila u vezi s poduzetnikom iz Samobora, Miroslavom Mataušićem, a potom se pričalo i da je s poduzetnikom Fatmirom Ademijem iako su vrlo oboje to demantirali.

Skladni odnosi

Valja istaknuti da su Vanja i Zoran ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda te sudjeluju u odgoju djece. Zoran se pak nada da će i s drugom suprugom, Anom Šikić, imati djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:41