KAKO JE ŠOKIRAO JAVNOST

Razuzdani princ Harry: Od opijanja i rasističkih izjava do golih fotografija

 SIPA Press

Princ Harry od Walesa, mlađi sin princa Charlesa i pokojne Diane, poznat je po svom razuzdanom životu, a u zadnjih nekoliko godina kamere su zabilježile nekoliko njegovih prilično nezgodih trenutaka.

Jedan od njegovih posljednjih skandala koje su šokirale javnost, a posebno razljutilo kraljicu Elizabetu su golišave fotografije koje su jučer obišle svijet. Princ Harry se u Las Vegasu toliko opustio da je zaigrao biljar na skidanje, koji mu očito nije dobro išao kada se potpuno gol fotografirao u zagrljaju također gole djevojke.

Došao na kostimiranu zabavu u nacističkoj uniformi

Na kostimiranoj zabavi iz 2005. godine, Harryja su slikali u nacističkoj uniformi, sa svastikom oko ruke. Slike su obišle cijeli svijet, a Harry je uputio javnu ispriku zbog lošeg kostima.

Lizanje prijatelja iz vojske

Na video snimci iz 2009. godine Harry je uhvaćen kako ljubi i liže prijatelja u vojsci. Borci za prava homoseksualaca pozitivno su ocijenili njegovo ponašanje, a jedan od njih je prokomentirao “svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi svi heteroseksualci bili ovakvi”.

Opijanje, grudnjaci, perike, lak za nokte...

Bila je ovo samo jedna u nizu zabava, ali kad su ga uslikali kako nosi grudnjak i periku, s limenkom piva u ruci, to je, naravno, odmah dospijelo u javnost.

Drugom prilikom u medijima se pojavila fotografija na kojoj princ Harry ima ljubičasti lak na noktima. Na zabavi na otoku Hvaru toliko napio da je obučen skočio u bazen jednog noćnog kluba.

Pušio marihuanu

Kada je imao 17 godina priznao je da je pio alkohol iako nije bio punoljetan, što je javnosti uglavnom bilo poznato, ali i da puši marihuanu. Kada je to njegov otac čuo, odmah ga je poslao na rehabilitaciju.

Rasističke primjedbe: "Ovo je naš mali Paki"

Na video snimci iz 2006. godine, koji je osobno Harry snimao na aerodromu dok s prijateljima vojnicima čeka da polete na vježbu, Harry u jednom trenutku kadrira na kolegu i kaže: “Ovo je naš mali Paki”. Paki je, inače, pogrdno ime za Pakistance. Harry se kasnije javno ispričao i rekao da nije mislio ništa loše.

Tučnjava s paparazzima

Prilikom izlaska iz noćnog kluba, 2004. godine, Harry se potukao s fotoreporterom. Njegovi predstavnici za tisak su izjavili da ga je reporter udario fotoaparatom, a potom i torbom u lice, dok fotograf tvrdi da je princa napao njega iz čista mira.

Surovost prema životinjama

Za vrijeme polo utakmice, prije dvije godine, mladi princ je u jednom trenutku mamuzom udario svog konja u bok, zbog čega je konj počeo krvariti. Očevici su tvrdili da je Harry nastavio jahati do kraja meča, a grupe za zaštitu životinja zbog toga su ga prozvale “bezdušni Harry”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:06