KRAJ LJUBAVI

RAZVODE SE GORAN IVANIŠEVIĆ I TATJANA DRAGOVIĆ Nisu uspjeli preživjeti obostrane preljubničke afere!

Donedavni supružnici, prema pričama prijatelja, već dulje ne funkcioniraju kao ljubavni par

Ljubavi Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović , koja je 17 godina odolijevala prevarama, razdvojenosti, poslovnim obavezama, neodobravanju obitelji i ogovaranjima, došao je kraj, i to na inicijativu bivše manekenke. Ovaj put, kako pričaju prijatelji bliski paru, nije u pitanju treća osoba, premda se oboje uskoro bivših supružnika tijekom braka našlo u zagrljaju drugih. Unatoč činjenici da su roditelji dvoje djece, 10-godišnje Amber Marije i petogodišnjeg Emanuela, Goran Ivanišević i Tanja Dragović nakon duljeg su razmišljanja i razgovora zaključili, prenose portali, da više ne funkcioniraju kao muškarac i žena, što ne znači da i dalje nisu najbolji prijatelji i velika potpora jedno drugome. Rastava im se činila najbolje rješenje, pa su već i predali papire. Odlučni su u tome da njihov razvod što manje utječe na njihovu djecu koju će pokušati zaštititi na sve moguće načine.

Zajedno od njene 18.

Nekako se posljednjih mjeseci i dalo naslutiti da u njihovu braku nije sve kako treba. Na različitim društvenim događanjima par se nije mogao vidjeti zajedno, a Tatjana je 35. rođendan proslavila u društvu prijateljica i kćeri Amber. Ranijih godina to nije bio slučaj, pa čak ni kada je Goran Ivanišević prije četiri godine uhvaćen u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović. Tanja bi navratila na Goranove mečeve i bodrila ga iz publike, ali to je bilo otprilike sve.

No, tijekom nedavnoga gostovanja u InMagazinu Goran Ivanišević pričao je i o svojoj vezi sa suprugom Tatjanom i tada je izgledalo da je par nakon gotovo dva desetljeća veze zapravo ušao u fazu međusobnog poštovanja i stabilnosti.

- Mi smo zajedno od njezine 18. godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvijek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira na to kako neki ljudi i navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kada mi je bilo najteže. Kada se s nekim vežeš, to je doživotno - tvrdio je u emisiji Goran.

Afera za Valentinovo

Njihova je veza počela kad su oboje bili najaktivniji u gradnji vlastitih karijera, Goran na teniskom terenu, a Tanja na modnim pistama. Ivanišević je vidio sliku lijepe plavokose manekenke na naslovnici američkog izdanja Cosmopolitana i dao sve od sebe da dobije njezin broj, ali prvi susret nije bio fatalan, već se tenisač morao neko vrijeme truditi da zadobije Tatjaninu pažnju. Prva šuškanja o krizi u njihovoj vezi dogodila su se u vrijeme Ivaniševićeva famoznog osvajanja Wimbledona 2001. godine, kada se u publici u trenutku pobjede nije moglo vidjeti Tatjanino lice. Ipak, svojeg je zaručnika tada dočekala na splitskom aerodromu i tako prvi put zaustavila nagađanja o kraju ljubavi. Sljedeće iskušenje došlo je osam godina kasnije, kada je Goran snimljen kako na samo Valentinovo napušta stan u kojem se nalazio s voditeljicom Vanjom Halilović, a samo nekoliko minuta nakon njega i ona je izašla iz iste zgrade. Ivanišević je nakon toga odveo svoju Tanju na večeru, a ona je, navodno, već saznala što će izaći u medijima.

Vjenčali se 2009.

Ivanišević se iselio iz zajedničkog stana, a onda su malo-pomalo uslijedili njegovi očajnički potezi da spasi vezu, prvo otvorenim pismom na jednom od portala, a onda i snimkom isprike upućene Tanji, u kojoj istovremeno, na ne baš suptilan način, poručuje i ljubavnici Vanji da mu ništa nije značila. Danas je Vanja Halilović djevojka Goranova najboljeg prijatelja Frane Barbierija, koji je, pak, bivši suprug Tanjine najbolje prijateljice Sanje Duggan, koja je ujedno bila i kuma na vjenčanju Gorana i Tanje u Kaliforniji. Upravo su tim vjenčanjem daleko od Hrvatske i medijske pompe koja je uslijedila nakon otkrivanja Goranove nevjere potvrdili da su odlučili prijeći preko svega i nastaviti zajedno, kao supružnici. Vjenčali su se u svibnju 2009. u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea, a znakovito je bilo što na vjenčanju nisu bili Goranovi roditelji. Naime, često se u medijima spominjalo da Ivaniševićeva obitelj nikad nije prihvatila Tanju, pa čak ni nakon što je s Goranom dobila dvoje djece.

Napisi o prevari

Nakon vjenčanja neko je vrijeme bio mir, a onda su prije dvije godine opet počeli napisi o prevari. Ovaj put Tanjinoj. Medije su preplavile njezine fotografije na kojima izmjenjuje nježnosti s mladim nogometašem Markom Šimićem, a njihovo je druženje, navodno, trajalo mjesecima. Ni Goran ni Tanja tada nisu htjeli ništa komentirati, ali su se zato, kako bi zaustavili daljnje napise, sve troje aktera tog ljubavnog trokuta našli na kavi u kafiću Velvet i naizgled podružili poput dugogodišnjih prijatelja. Ali, tada se počelo govoriti i o navodnoj otvorenoj vezi poznatog para u kojoj svatko ima pravo viđanja s trećim osobama, naravno dok za to ne saznaju mediji.

Kako bilo, ovaj su put, po svemu sudeći, tek obična rutina i manjak strasti presudili ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:12