SVIĐA SE BIRAČIMA

REPUBLIKANCI BI RADIJE CHARLIEA SHEENA NEGO OBAMU Ekscentrični glumac već iznio svoj program

Smanjio bi poreze i svima naredio da se opuste, a tatu uzeo za potpredsjednika

Članovi Republikanske stranke za predsjednika bi, kako pokazuju ankete, radije odabrali Charlieja Sheena nego Baracka Obamu ili Sarah Palin, piše Daily Mail. Ta informacija dopala se glumcu koji je komentirao mogućnost svog kandidiranja 2016. godine.

Mjesto za Martina

- Moj slogan bi glasio ‘Istina i transparentnost’, a ako bih ja bio predsjednik, onda bi potpredsjednik morao biti moj tata Martin Sheen - rekao je Charlie, otkrivajući kako bi kao “kralj Amerike” odmah uveo tri njemu bitna zakona: svakoj školi osigurao bi ratnog veterana koji bi brinuo o sigurnosti učenika, uveo bi porez od deset posto za sve i svima bi naredio da se opuste. Sheen nije komentirao priče da se vraća u samoj završnici serijala ‘Dva i pol muškarca’.

Zadnja epizoda

Podsjetimo, njegov lik Charlie Harper u seriji je ubijen nakon Sheenove svađe s producentom Chuckom Lorreom, a Charlieja je potom u serijalu zamijenio Ashton Kutcher. Kutcher je tijekom gostovanja u talk showu Ellen DeGeneres rekao da je ostao uplašen kad je vidio scenarij finala. Na izravni upit znači li to da ćemo opet vidjeti Charlieja, odgovorio je: - Nisam to rekao! Ali evo: ako radite u istom studiju i čujete sirene, dođite me spasiti - poručio je Kutcher. Serija “Dva i pol muškarca” završava 19. veljače nakon 12 sezona prikazivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:59