MISLI DA RADI ZA CIA-u

ROKER IZVAN KONTROLE Žena i šogorica pozvale policiju, odjurio iz kuće na biciklu prijeteći da će ubiti Obamu

Musical group Creed accepts 'The Welcome To The Big Time' award at the My VH1 Music Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, 11/30/00. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
 Kevin Winter

Scott Stapp, koji je nedavno digao mnogo prašine na društvenim mrežama nakon što je ispričao da su ga suradnici pokrali, izazvao je novi incident.

Naime, njegova šogorica te supruga Jaclyn, koja je nedavno podnijela zahtjev za razvodom braka, pozvale su policiju nakon nekontroliranog Scottovog ispada u kojem je prijetio da će ubiti predsjednika SAD-a, Baracka Obamu.

Prema snimci koju je zabilježila služba 911, pjevač grupe Creed, navodno je isprintao stotine stranica teksta s interneta za koje tvrdi da su dokumenti CIA-e te da je on njihov agent. Nakon toga je sjeo na svoj bicikl te otišao, kako je izjavio, u misiju da ubije Baracka Obamu.

Prema njegovom objašnjenju, Porezna uprava pokušava uništiti njegov život zato jer je govorio protiv Obame.

Zabrinuta Jaclyn i njezina sestra u pozivu dugom 40 minuta dispečarima službe 911 pokušavale su pomoći da nađu Scotta kako bi ga vratili u psihijatrijsku klinku.

I sam Scott se u međuvremenu javio službi 911 tvrdeći kako mu je supruga ukrala 6 milijuna dolara i kamionet pa je zato morao otići u misiju na biciklu.

Scott je naposljetku vraćen u psihijatrijsku ustanovu.

Podsjetimo, Jaclyn je prije nekoliko dana otkrila kako je Scott već bio na psihijatrijskom promatranju te da je njegovo ponašanje posljedica konzumiranja raznih droga poput kokaina, ali i PCP-a poznatijeg kao anđeoski prah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 20:39