BRAND ZA DUBLJE DŽEPOVE

Ronaldo planira novi uzlet svoje modne marke CR7

Ronaldo će u Realu napokon na dresu moći nositi svoj broj - sedmicu
LOS ANGELES, CA - JULY 29: Forward Cristiano Ronaldo #9 of Real Mardid speaks during a press conference on July 29, 2010 in Los Angeles, California. The team arrived on July 28, 2010, in Los Angeles to begin their pre-season training in the USA. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Dok se najplaćeniji nogometaš današnjice i novopečeni otac Christiano Ronaldo u društvu suigrača iz nogometnog kluba Real Madrid odmara na luksuznim bazenima na Beverly Hillsu, njegova djevojka, ruska manekenka Irina Shayk, svojom atraktivnom pojavom plijeni pozornost na njujorškim ulicama.

Mladoj brinteti, otkako je započela vezu sa slavnim nogometašem, predviđaju blistavu karijeru, a čini se da bi i sam Ronaldo ponovno mogao uspješno zaplivati modnim vodama s obzirom na to da se broj sedam, koji će ponovno krasiti njegov dres nakon odlaska Raula iz Real Madrida, podudara s nogometaševom modnom markom. Slavni je nogometaš vlastitim inicijalima i brojem sedam imenovao svoj brend, namijenjen muškarcima koji se radi izgleda ne libe posegnuti dublje u džep.

Modnu marku CR7 Ronaldo je pokrenuo još prije dvije godine, a prva trgovina s odjećom otvorena je u njegovu rodnom Funchalu.

Iako nije poznato koliko Christiano zarađuje sa strane, prodajući odjeću sa svojim imenom, za komade iz njegove kolekcije potrebno je izdvojiti gotovo jednako koliko i za odjevni predmet nekog etabliranog modnog brenda. Nema sumnje da će Ronaldova odjeća, ako mu se ostvari želja i ponovno ponese broj sedam, među metroseksualcima opet postati pravi hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:37