ČIJI JE CRISTIANO JR.?

Ronaldova sestra: Cristianov sin nema majku, ona je mrtva

'Njegova majka je žena koja je s njim 24 sata dnevno, a to je moja majka i nitko drugi'
LOS ANGELES, CA - JULY 29: Forward Cristiano Ronaldo #9 of Real Mardid speaks during a press conference on July 29, 2010 in Los Angeles, California. The team arrived on July 28, 2010, in Los Angeles to begin their pre-season training in the USA. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Ponajbolji nogometaš na svijetu, Cristiano Ronaldo, plijeni pažnju na terenu, ali otkad je dobio sina plijeni poveću pažnju i izvan njega. Ali on i njegova obitelj odlučno skrivaju identitet majke Cristiana Jr .

- Ne postoji žena koja zove svaki dan i želi čuti svog sina. Cristianov sin nema majku, njegova majka je mrtva - rekla je Ronaldova starija sestra Katia Aveiro.

Sina je Cristiano Ronaldo dobio u srpnju prošle godine i odmah odbio govoriti tko je majka. I tad su počele kružiti priče o tome kako je nogometaš platio surogat majci nekoliko milijuna eura kako bi mu rodila dijete. Odmah kad su 'procurile' takve informacije javilo se mnogo djevojaka koje su tvrdile kako su baš one majke djetetu. Ronaldo je takve navode mirno nazivao lažima.

Takva mirnoća sugerirala je kako priča o surogat majci 'ne drži vodu' i pojavile su se nove priče, o tome kako je riječ o 20-godišnjoj Britanki koja je zatrudnila nakon jednonoćne afere. Kako bi šutjela o svemu, Ronaldo joj je navodno dao 1,5 milijuna eura . Ali te navode je demantirala Ronaldova sestra, vidno iznervirana medijskom hajkom i 'kopanjem' po privatnosti njena brata.

- Ne želim komentirati kako je došao u našu obitelj, ali on je sin moga brata, moj nećak. Njegova majka je žena koja je s njim 24 sata dnevno, a to je moja majka i nitko drugi - kazala je Katia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:47