10 PITANJA

RTL KREĆE S EMITIRANJEM VIRTUALNOG KVIZA Vodit će ga Antonija Blaće, a natjecateljima u pomoć priskaču zvijezde omiljenih showova

 
Antonija Blaće
 RTL

RTL televizija će od ponedjeljka do četvrtka s početkom u 20.30 sati početi emitirati virtualni zabavni kviz koji će voditi jedno od omiljenih TV lica, Antonija Blaće.

U novom RTL-ovu zabavnom kvizu '10 pitanja' dnevni boravak natjecatelja pretvara se u virtualni natjecateljski studio, a oni će, iz udobnosti vlastitog kauča te s ekipom koju sami odaberu, imati priliku dobro se zabaviti te pritom unovčiti svoje znanje o Hrvatskoj, priopćeno je s RTL-a.

Voditeljsku palicu novog projekta spremno je preuzela Antonija Blaće koja se u novoj situaciji izvrsno snašla, a premda joj zabavni kvizovi nisu stran teren, '10 pitanja' vodit će u potpuno različitom i dosad neviđenom okruženju.

'Kad sam mislila da sam vodila sve moguće formate, nakon emisija uživo iz arena i pred 10 tisuća gledatelja, raznih zemalja, čak i kontinenata, studija punih publike, sad nešto potpuno suprotno! Sama sam u studiju, a natjecatelje čujem i vidim kao da komuniciramo putem Skypea ili kao da imamo live na Instagramu', ističe Antonija.

RTL
Antonija Blaće

U svakoj epizodi kviza '10 pitanja' tri natjecateljska tima će odgovarati na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili filmu, čime će se natjecati za novčanu nagradu od 2000 kuna. Natjecateljima će pomagati 'zvjezdani pomagači', kandidati RTL-ovih showova.

U prvoj epizodi to će biti Hana Rodić i Goran Jurenec, zatim Bahra Zahirović iz 'Ljubav je na selu' te kandidati prve sezone showa 'Superpar' Danijela Dragović i Josip Ajduk.

'Jako je pozitivno što možemo nešto tako napraviti u vrijeme ove situacije i svi skupa malo zaboraviti na ovu koronu. Pozivam sve gledatelje da prate kviz jer mislim da ćemo se baš lijepo podružiti i nasmijati', oduševljeno ističe Bahra i dodaje da nije očekivala da će se ikad okušati u kvizu, no optimizam ne gubi.

'Imam dosta znanja i saznavanja, uvijek sam voljela povijest u školi pa mi pitanja neće biti nikakvo iznenađenje'., rekla je.

RTL
Bahra Zahirović

Superpar Danijela i Josip poručuju natjecateljima da će im pomoći da zaraze 2000 kuna, dodaje se u priopćenju RTL-a.

'Pozivamo vas da se prijavite u kviz '10 pitanja' i zaigrate zajedno s nama. Odaberite nas kao 'zvjezdane pomagače', a mi ćemo vam pomoći da zaradite 2000 kuna. Jer kad toliko znamo o BMW-ima, zamislite koliko onda tek znamo o Lijepoj Našoj! Zabava i 'pare' su zagarantirane. Josipu ide 13% provizije za donaciju novih guma jer su sadašnje zapaljene u ovoj dosadnoj izolaciji', šale se simpatični Imoćani.

RTL
Danijela Dragović i Josip Ajduk

Uzbuđenje ne kriju ni Hana Rodić i Goran Jurenec koji gledateljima poručuju:

'Ekipa, pozivamo vas da ostanete doma i zajedno s nama zaigrate kviz! U paru smo najjači, idemo po pobjedu i garantiramo zabavu za pamćenje.'

RTL
Hana Rodić i Gora Jurenec

'Znam da ste već odgovorni i da ste svi doma pa vas pozivam da svakako pratite naš kviz, ali i da se prijavite! (Nisu teška pitanja, škicnula sam)', šaljivo zaključuje i Antonija Blaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:43