FAJTERSKI IMIDŽ

RTL o svađi Tonyja i Anđe Marić: Zadatke obavljaju profesionalno

RTL je zadovoljan načinom rada Anđe i Tonyja u HTZ-u, a oni sami, kada se kamere ugase, ne pokazuju da među njima ima trzavica
 Damir Krajač/CROPIX

ZAGREB - Da je Anđa Marić na istoj intelektualnoj razini kao desetogodišnjaci, bila je tek jedna u nizu uvreda koje je na račun pjevačice uputio njezin kolega iz žirija RTL-ova showa “ Hrvatska traži zvijezdu Tony Cetinski.

Zbunjuju ekipu

No, kako je to bio tek jedan u nizu Tonyjevih javnih napada na Anđu, nametnulo se pitanje je li uistinu riječ o svađi ili pak medijskom triku u svrhu podizanja gledanosti showa ili možda osobne promocije. Dok je prva sezona tog realityja što se tiče komunikacije žirija, u kojem je tada umjesto Anđe sjedila Jelena Radan, bila, blago rečeno, “dosadnjikava”, u ovoj su gotovo svu pažnju privukla međusobna prepucavanja na relaciji Cetinski - Marić.

U jednoj od epizoda Tony se Anđi podcjenjivački obratio kako ima mali stančić od 40-ak kvadrata, a nakon što mu je prigovorila kako nije u redu da kandidatima postavlja pitanja o njihovoj seksualnoj orijentaciji, Tony se ustao i napustio studio.

Kako smo poslije doznali, taj potez nije bio predviđen scenarijem, tako da je njegov postupak u najmanju ruku prilično zbunio produkcijsku ekipu u studiju, a i na voditeljici Antoniji Blaće se lako moglo vidjeti da joj ništa nije jasno.

Nitko ne ostaje dužan

To nije bio usamljeni primjer. Pjevač je svojoj kolegici u jednoj od epizoda prigovorio i pogrešan izgovor riječi “prilagođavaš”, na što mu je uzvratila da je on “Istrijan, a Istrijani nisu Hrvati”. Tony nije ostao dužan, “zaprijetivši” Anđi da se smiri jer bi mogla dobiti putovnicu.

Na piće poslije posla

U drugoj emisiji uživo Anđa je Tonyju rekla da joj nije jasno kako ga vlastita žena može gledati, a Tony joj je glasno zamjerio da svaku emisiju mora “usrati političkim sranjima”. Najviše je polemike, pak, izazvala njegova izjava “skini mi se s kursa” već u idućoj emisiji, što su i tada mnogi okarakterizirali kao direktno vrijeđanje suvoditeljice.

No, s druge strane, kada se kamere ugase za vrijeme reklama ili pak nakon što ekipa sjedne na piće nakon odrađenog posla, kako doznajemo od naših izvora, bilo kakve trzavice, ako ih uistinu ima, je teško zamijetiti.

Skočila gledanost

Također nam se neslužbeno tvrdi i kako takav “fajterski” imidž nije osmislila produkcija showa, koji u posljednjih mjesec dana ima prosječnu gledanost od 10,1 posto.

U posljednje dvije emisije, kako se približava završnica, gledanost je skočila na oko 11, 5 posto. Treći član žirija, Goran Lisica Fox, nije se želio očitovati o toj temi.

- Članovi žirija ‘Hrvatska traži zvijezdu’ profesionalno obavljaju sve svoje zadaće zadane formatom emisije. RTL Televizija zadovoljna je njihovim načinom rada i uputama koje daju našim kandidatima, a spekulacije ne želimo komentirati - uzvratila je glasnogovornica RTL-a Nataša Roksandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:38