DRVLJE I KAMENJE

RUŽNI INCIDENT PRED GLEDATELJIMA U STUDIJU HTV-a Jacques i Toni se oštro posvađali nakon emisije!

Turbulentna suradnja između Tonya Cetinskog i Jacquesa Houdeka kulminirala je eksplozivnom svađom u subotu nakon što je dovršeno snimanje nove epizode showa 'The Voice'.

Kako saznaje T-portal, dvojica renomiranih pjevača sasula su drvlje i kamenje jedan na drugog, dok su voditelj emisije Ivan Vukušić i Indirin suprug Miroslav Levak pokušali smiriti uzavrele strasti.

Voditelj projekta Aleksandar Kostadinov potvrdio je da se sukob između dvije pjevačke veličine uistinu dogodio i da to nije prvi takav konflikt.

'Sve se dogodilo nakon završetka live emisije u subotu. Došlo je do verbalnog i vrlo rječitog sukoba Tonyja i Jacquesa, nakon čega su obojica s televizije otišla razdvojeno. Žao mi je što su prešli granicu, a Ovim putem se ujedno ispričavam gledateljima HTV-a na mogućim neugodnostima', rekao je Kostadinov za T-portal.

Svađe Tonya i Jacquesa nisu rezervirane samo za vrijeme kada kamere ne snimaju. Jacques se u pretposljednjoj emisiji morao ograditi o percepcije da favorizira Dinu Petrića na što mu je Tony spustio s 'Gdje ima dima, ima i vatre.'

Obojica imaju povijest svađalačkog ponašanja, a gledatelji dobro pamte okršaje Tonya i Anđe Marić tijekom showa 'Hrvatska traži zvijezdu', dok je Jacquesova nagla ćud izašla na vidjelo tijekom sukoba s kostimografkinjom Natašom Svekler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:50