POPULARNI GLUMAC

SA SNIMANJA U BOLNICU Goran Navojec se srušio od boli i završio na hitnoj operaciji bruha!

 Tea Cimaš/CROPIX

Jedan od najzaposlenijih, ali i najuspješnijih domaćih glumaca Goran Navojec zbog problema s bruhom u ponedjeljak je hitno prebačen u bolnicu i istog je dana operiran. Cijela drama počela je na dogovoru za snimanje nove sezone popularne serije “Odmori se, zaslužio si” gdje je glumcu pozlilo, a nakon dolaska u bolnicu odmah je otišao na operaciju koju je, kako doznajemo, godinu i pol dana odgađao.

Nema predaha

Tijekom tog perioda snimao je šest filmova, među kojima i svjetski kino-hit “Nemoguća misija: Protokol Duh” te je gostovao u nekoliko serija. U istom je razdoblju pobijedio u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju”, posvetio se organizaciji svojeg sad već dobro uigranog BOK Festivala u rodnom Bjelovaru, postao voditelj kviza “Volim Hrvatsku”, a slomio se upravo na početku snimanja pete sezone serije “Odmori se, zaslužio si” i tako, uvjetno rečeno, otišao na “zasluženi odmor” i postao za “kilu” lakši. Kao pravi profesionalac, poznat po svojoj posvećenosti poslu, i u ovako teškom trenutku Navojec je uspio gotovo sve svoje obaveze privesti kraju. No, na setu serije, kad se glumac srušio, situacija je itekako bila ozbiljna i čitava se ekipa uvelike zabrinula za Goranovo stanje. Na sreću, sve se brzo završilo, a i inače rutinska operacija bruha prošla je u najboljem redu.

Na pitanje o zdravstvenom stanju i oporavku, glumac je u svom stilu odbio dati bilo kakav komentar.

- Ne namjeravam o tome reći niti riječ. Ja sam glumac i samo o tome ću govoriti za medije - rekao je Navojec.

Nešto pričljivija bila je Goranova supruga, plesačica i koreografkinja Larisa Navojec.

- Nikad nije našao vremena za rješavanje zdravstvenih problema. Kila ga je počela smetati još prije godinu i pol dana, ali srušio se na snimanju ‘Odmori se, zaslužio si’. Konstantno je snimao i radio i jednostavno ga je sustiglo. Ne bi ni otišao doktoru da se to nije dogodilo. Kad je došao u bolnicu, liječnik ga nije više htio pustiti. Došao je u ponedjeljak oko 14 sati, a već u 18 sati bio je na operacijskom stolu. Proveo je jedan dan u bolnici i već je u srijedu bio kod kuće. Sada mora mirovati i iduća četiri mjeseca ne smije ništa teško dizati - ispričala je Larisa Navojec.

Na Gorana će se čekati

Iako glumac mora neko vrijeme provesti u mirovanju, projekti na kojima je trenutno angažiran neće stajati, a neće biti ni potrebe tražiti zamjenu za Gorana Navojca. Kviz “Volim Hrvatsku” i dalje će na programu biti s njime u ulozi voditelja.

- Čitava emisija ‘Volim Hrvatsku’ snimana je tijekom ljeta, a zadnja snimanja završila su u rujnu, tako da nema problema u emitiranju - objasnila je HTV-ova glasnogovornica Dorotea Lazanin Jelenc.

Promjena plana

Problema neće biti ni na setu serije “Odmori se, zaslužio si”, u čijoj će petoj sezoni Goran Navojec i dalje zadržati svoju ulogu simpatičnog Dude Kosmičkog. Čim mu to zdravstveno stanje bude dopustilo, nastavit će snimati. Radi se dobro uigranoj ekipi koja će do glumčeva povratka snimati scene u kojima se Navojec ne pojavljuje.

- Promijenit ćemo plan snimanja. Nije nikakva katastrofa u pitanju. Naravno da je sada malo kompliciranija situacija. Ali, imamo vrhunsku profesionalnu ekipu koja se zna nositi sa situacijom. Scene s Goranom će se prebaciti za kasnije. Čuo sam se upravo s njim i, kako mi je rekao, za desetak dana bi već mogao početi snimati - ispričao je direktor producentske kuće Maxima film.

Goranu slijedi oporavak u obiteljskom okruženju, a nakon uzastopnog snimanja sad je prisiljen i početi se brinuti o svom zdravlju. Ipak, pitanje je koliko će glumac izdržati u mirovanju jer u pričuvi ima i nove projekte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:24