OPET NA MALIM EKRANIMA

SAMO U STUDIJU: VELIKI POVRATAK MONIKE KRAVIĆ MAMIĆ 'Spremna sam za novi početak'

Kada se lijepa voditeljica udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića, nitko nije očekivao da će se više vratiti na televiziju. Zato je vijest da će već ovaj mjesec u RTL-ovoj emisiji Extra Magazin, zamijeniti trudnu Antoniju Stupar Jurkin još više šokirala. No, ona poručuje da je spremna za novi početak
 RTL

Monike Kravić Mamić više od pet godina nije bilo na malim ekranima. Zato je, najblaže rečeno, s iznenađenjem dočekana vijest kako se atraktivna smeđokosa Zagrepčanka vraća voditeljskom poslu, i to ne na Novu, na kojoj je njezina karijera i počela, već na konkurentski RTL.

Iako su Moniku zbog onoga što bi u Hrvatskoj nazvali dobrom udajom (suprug joj je nogometni menadžer Marijo Mamić, sin Zdravka Mamića) praktički otpisali, njezina prepoznatljiva kosa i prelijepo lice, očito nisu zaboravljeni, jer su se svi mediji raspisali o njezinom povratku na televiziju. Već tijekom siječnja Monika će zamijeniti u vođenju Extra Magazina Antoniju Stupar Jurkin, koja odlazi na porodiljni.

- Veselim se povratku na male ekrane i pozivu RTL-a da budem dio njihove sjajne ekipe. Radujem se novom početku. Odluka o povratku na televiziju nije mi bila teška. Posao je to koji volim. Tko god počne raditi na televiziji, shvati da je ona zarazna, hoćeš, nećeš. Koliko god da je odluka sazrijevala ili ne, došla je u pravom trenutku.

U ovih pet godina bavila sam se nekim drugim stvarima i mislim da mi je to vrlo dobro došlo. Bavila sam se sobom, svojom djecom i drago mi je da je na kraju tako ispalo, a vratila sam se i studiranju na Fakultetu političkih znanosti. Uvijek kad je nešto novo, postoji i mala trema, ali ja sam sada starija, i naravno, iskusnija, i smatram to jednim novim početkom koji će mi biti odlična prilika - zaključila je 31-godišnja Monika, danas majka dvojice sinova - petogodišnjeg Josipa i jednogodišnjeg Jakova.

(...)

TEKST U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU PRILOGA STUDIO

Admir Buljubasic / CROPIX
Zagreb, 231212.Poliklinika Podobnik, Sveti duh 112.Monika Kravic Mamic izasla je jutros iz rodilista. Po Moniku i novorodjenog sincica dosao je suprug Mario sa starijim sinom Josipom.Na fotografiji: Obitelj Mamic izlazi iz rodilista.Foto: Admir Buljubasic /CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:21