POVRATAK NA SCENU

Samohrana majka opet na pozornici: Severina otvara novu sezonu Plesa sa zvijezdama!

Vinkovci, 090911.U sklopu 46 Vinkovackih jeseni Severina Vuckovic odrzala je koncert u Vinkovcima. (navodno zadnji koncert prije poroda). Na fotografiji: detalj sa koncerta.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibusic / CROPIX

Severina Vučković bit će gošća prve emisije sedme po redu sezone popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' što će se na HTV-u prikazati u subotu, 3. studenog.

Najpoznatija samohrana majka u regiji u emisiji neće zaplesati, nego će otpjevati svoje dvije skladbe: 'Italianu' i 'Grad bez ljudi'.

Umjesto Severine, za ples će slijedećeg vikenda biti zaduženi Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Nika Fleiss i Marko Herceg, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert, Blaženka Leib i Patrik Majcen, Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić, te Niko Pulić i Tamara Despot.

U skladu s ponešto izmijenjenim pravilima showa, već u subotu od plesanja će se oprostiti jedna plesačica amaterka, a u drugoj emisiji show napušta netko od muških plesača amatera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:55