ANTIOSCAR

Sandra Bullock osobno pokupila Zlatnu malinu za najgoru glumicu

 AP

LOS ANGELES - Jedna od glavnih favoritkinja za prestižnu nagradu američke Akademije filmskih umjetnosti, Sandra Bullock, sinoć je osvojila Zlatnu malinu za najgoru glumicu. Bullock je svojevrsni anti Oscar zaslužila ulogom u komediji ' Sve o Steveu'.

Iako većina njezinih kolega ima fobiju od 'malina', koje se posljednjih 30 godina dodjeljuju za najgora postignuća u hollywoodskoj produkciji, Bullock je svoju nagradu osobno pokupila.

I inače poznata po karakterističnim smislom za humor i sposobnosti da se našali na vlastiti račun, američka je glumica okupljenima dijelila DVD-e filma 'Sve o Steveu' koji joj je donio 'nagradu' te obećala kako će i sljedeće godine vratiti. Zlatnu malinu za najgoru glumicu u komediji Bullock je predala Halle Berry.

Koliko su se kritičari okomili upravo na film 'Sve o Steveu' govori i činjenica da je partner Sandre Bullock iz navedenog filma, Bradley Cooper, s njome podijelio nagradu za najgori par na velikome platnu.

Titulu najgoreg filma ponio je uradak Michaela Baya, 'Transformers 2', kojeg je žirio opisao kao 'pretežak, predug i beskrajno glup'.

Najgorom sporednom glumicom proglašena je Sienna Miller zbog uloge u filmu 'G.I.Joe - Uspon Kobre'.

Kako se sinoćnjom dodjelom obilježavalo i 30. godina Zlatne maline, nagrada desetljeća dodijeljena je filmu ' Bojno polje Zemlja' s Johnom Travoltom u glavnoj ulozi dok su Eddie Murphy te Paris Hilton dobili Maline za najgore glumce desetljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:49