INTERVJU S GLAZBENIKOM

Saša Antić: Isus na Marjanu trebao bi imati bar 50 metara, istetoviran grb Hajduka i mogućnost nadogradnje

Glazbenik iz grupe TBF gostovao je u emisiji Mie Kovačić, gdje je govorio o bendu i aktualnim temam, a i otkrio je kako se veseli ulasku u Europsku Uniju...
Zagreb,280407.Sasa Antic, bivsi clan TBF-a.Foto: Sasa Midzor Sucic / Cropix
 Sasa Midzor Sucic / Cropix

ZAGREB - Mia Kovačić ugostila je u petak, u studiju Totalnog FM–a na Radiju Riva u Splitu, Sašu iz grupe TBF kako bi pretresli aktualne teme, one vezane za bend i one vezane za grad pod Marjanom.

Bend je jučer povodom promocije svog novog albuma Pistaccio Metallic na splitskoj Rivi svoje fanove počastio sladoledom, od pistacija naravno.

- Ono što su Sarajevu ćevapi to je Splitu sladoled zato smo se odlučili na Rivi dijeliti sladoled. Izlozi CD shoppova zelene se od našeg albuma i to nam je najvažnije. Promocija je odlično protekla, nadam se samo da danas nitko neće imati probavnih smetnji zbog našeg zelenog sladoleda - kazao je Saša.

Bilo je zanimljivo čuti i što Saša misli o ideji gradonačelnika Keruma da na Marjanu izgradi kip Isusa i to najveći na svijetu.

- Treba studiozno pristupiti toj ideji. Tu bi se trebalo sjetiti Hajduka, bilo bi dobro da Isus ima tetoviran grb Hajduka. Osim toga, trend je u svijetu građenja velikih Isusa. prošle godine su poljaci napravili još većeg od onog u Riju pa sada ako mi napravimo veći moglo bi se već dogodine dogoditi da netko napravi još veći, i što onda? Za početak bi bilo dobro da Isus ima bar 50 metara i trebalo bi ostaviti mogućnost nadogradnje, što je u duhu gradnje kod nas. Ne bi bilo loše da to bude i stambeni prostor!

Druga tema koja je podijelila Splićane je i nedavno kamenovanje povorke ponosa.

- Splićani o ozbiljnim stvarima ne razmišljaju. Potrebno im je da imaju jedan idealan dnevni boravak, lagane teme i laku glazbu. To je pretužno bilo! - rekao je Saša za Slobodnu Dalmaciju.

Saša je u showu Mie Kovačić gostovao punih sat vremena pa su slušatelji mogli doznati i da se Saša veseli ulasku u Europsku uniju iako bi mu ulazak u erotsku uniju bio puno draži.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 02:19