ZAVODNIČKI POTHVATI

SAŠA BROZ SNIMA FILM O SVOM DJEDU 'Tito je volio operu, a operne pjevačice voljele su njega'

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz otkrila je kako planira snimiti film o njemu, kao svoj 'obračun s djetinjstvom'.

'Istina je da mi se rodila ideja o snimanju filma o djedu. Iako je još samo na razini želje, vjerujem da će jednom postati realnost. Bio bi to film o odnosu koji sam imala s djedom, "moj obračun s djetinjstvom', otkrila je Saša u intervjuu za DalmacijaNews.

Kako je umjetnička ravnateljica riječke Opere, Saša je komentirala kako je i njezin djed bio ljubitelj opere.

'Istina, volio je operu, a operne pjevačice voljele su njega', izjavila je kroz smijeh.

Komentirajući nadalje Josipa Broza Tita u intervjuu, Saša je izjavila: 'Imam pravo reći da je bio beskrajno drag, duhovit, šarmantan i tolerantan, djed kakvog samo možeš poželjeti'.

Priznala je i da je zbog njega dobila više medijskog prostora, točnije zbog prezimena Broz, ali da je i to, kao i sve u životu, medalja sa dvije strane.

'Svi su nečiji unuci i unuke, to shvaćam kao neminovnu činjenicu. Malo je manje interesantno kad svakodnevno surfaš po portalima ili čitaš novine, pa nema zapravo medija koji se na neki način ne bavi mojim prezimenom. Želim da se mene doživljava prvenstveno kroz moj rad, a ne kroz moje porijeklo. S druge strane, bila bih licemjerna kad bih rekla da nisam dobila puno više medijskog prostora zbog svog prezimena. Pokušavam, zapravo, pametno balansirati s time', izjavila je Saša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32