BOLNA GRIMASA

Seksi glumica tražila pozu za savršenu fotografiju u bikiniju, no stvari su ubrzo krenule nizbrdo

Dok je pozirala u minijaturnom bikiniju ispred vodopada u Oregonu, Olivia Munn nezgodno je stala na oštro kamenje i skoro pala
Olivia Munn
 Screenshot/INSTAGRAM

Dok se Sjedinjene Američke Države nastavljaju boriti s koronavirusom, glumica Olivia Munn s nekolicinom prijatelja pobjegla je na kampiranje u prirodu - "ne može izoliranije od ovoga", napisala je tom prigodom na društvenim mrežama.

Zvijezda filmova "Čarobni Mike" i "Predator: Evolucija" uživa u ljepotama savezne države Oregon, gdje je proslavila i svoj 40. rođendan. A vjernim fanovima, koji su je zatrpali čestitkama, na dobrim željama zahvalila se urnebesnim videom koji je dosad prikupio više od 1,4 milijuna pregleda.

Naime, društvo je lijepu Oliviju snimalo u bajkovitom okruženju, ispred veličanstvenog vodopada, no dok im je pozirala u minijaturnom bikiniju, glumica je nezgodno stala na oštro kamenje i skoro pala.

Bolna grimasa na njezinu licu postala je viralan hit, a Munn je kratkim komentarom, koji je objavila uz snimku, pokazala kako se i u škakljivim situacijama može pohvaliti dobrim smislom za humor: "Godina 2020. ponovno napada!", napisala je.

No čini se kako je nepredviđeni i potencijalno opasni scenariji u divljini nisu nimalo pokolebali, jer je nedugo poslije na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj se vješto penje po stijenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 02:11