KOMPLICIRANA LJUBAV

SELENA OPET PALA NA JUSTINA? Ovaj put ipak nije riječ o Bieberu: Njezin novi dečko puno je stariji, a treća osoba zbog njih navodno 'kipi' od bijesa

 
 Getty Images

Oboje su nedavno doživjeli ljubavne brodolome - ona je izišla iz dugogodišnje, ali turbulentne i nestabilne veze, a on se razveo poslije tri godine braka - Selena Gomez (25) i Justin Theroux (46) sad su, ako je vjerovati pisanjima stranih medija, utjehu pronašli jedno u drugome.

Naime, američki magazin Life & Style ovaj tjedan objavio je kako su pjevačica i glumac novi zvjezdani par, a njihova navodna ljubav potpuno je razbjesnila Therouxovu sad već bivšu suprugu, kolegicu Jennifer Aniston (49), koja je, da stvar bude još gora, prilično bliska s mladom glazbenicom Gomez.

- Jennifer je ovo shvatila kao veliku izdaju, s Justinove i Selenine strane - otkrio je izvor blizak glumici.

Life & Style također navodi kako se Theroux i mlađahna pjevačica znaju već godinama, i to preko zajednička menadžera, ali sad su "definitivno više od prijatelja".

Podsjetimo, Gomez je nedavno okončala vezu s Justinom Bieberom (24), a prije nego što se po tko zna koji put pomirila s njim, bila je s kanadskim kolegom The Weekndom (28).

Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive on the red carpet at the 85th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angeles on February 24, 2013., Image: 154502015, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Justin Theroux i Jennifer Aniston

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:55