PUNA ELANA

Seve: S Bregovićem snimam novi CD ljubavnih pjesama

Poznata pjevačica sa svojom novom ljubavi, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem vratila se s odmora. Puna elana najavljuje nove poslovne izazove

ZAGREB - Kada se u utorak spuštala niza stepenice luksuznog slovenskog kasina Lido, bilo je posve jasno da je popularnost Severine Vučković odavno prešla granice Lijepe naše . Njezina glamurozna pojava obilježila je 20. rođendan Termalne rivijere Čatež i objavu reklamog spota koji je tamo snimila.

O dečku šuti

Najtraženija pjevačica ovih prostora koja se zbog “friške” ljubavi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem ne “skida” s naslovnica niti iz najgledanijih televizijskih termina, itekako se dobro pripremila, a unatoč tomu što je spremno prihvatila razgovor, kada je riječ o dečku, jedva da je prozborila.

Nakon gotovo mjesec dana uživanja u prvom zajedničkom odmoru s novim odabranikom, tijekom kojeg su posjetili i Egipat netom prije aktualnih nereda na ulicama, sretno zaljubljena i puna energije Severina je spremna za novi “pohod” na estradu, a otkriva i da tijekom ove godine ponovno planira stati na kazališne daske, na kojima se dokazala u “Karolini Riječkoj”.

- Ponuda za predstavu koju smo dobili još prošle godine je super. Scenarij je vrlo zanimljiv. Ne mogu mnogo govoriti jer još nismo počeli raditi na njoj, ali radujem se tom projektu. Radi se o ljudima iz BiH, ambiciozni su i tema je vrlo dobra, pa se nadam da će se do kraja godine sve realizirati - najavljuje pjevačica, dodavši kako je, osim navedene, u pregovorima i za ulogu u još jednoj predstavi iz regije, koja bi se možda trebala ostvariti potkraj godine.

Iznenađena uspjehom

Iako se njezini obožavatelji još uvijek nisu zasitili pjesama s već dugo aktualnog albuma “Zdravo Marijo”, pjevačica će već ovog proljeća sa svojim suradnicima ući u glazbeni studio kako bi snimili pjesme za nadolazeći album, koji se, barem prema tematici, neće mnogo razlikovati od njezinih prepoznatljivih pjesama.

- Sada smo se i Brega i ja vratili sa svojih odmora pa skupljamo pjesme i nadam se da ćemo novi album dovršiti do kraja godine, a možda i do sredine. Ono što me trenutno najviše veseli je koncert u Osijeku, 12. veljače, upravo zato što nam je to prvi nakon Nove godine i jedva čekam da se ponovno okupimo - priča Severina, koju je, priznaje, i samu iznenadio izniman uspjeh posljednjeg studijskog uratka.

- Mislila sam da ćemo priču sa “Zdravo Marijom” završiti koncertom u Skoplju, ali evo, sada idemo sa sličnim repertoarom u Osijek, a imamo još upita i za Rijeku, Tuzlu i Sarajevo, ali i druge gradove, što me vrlo raduje - iskreno će Severina, a na pitanje smatra li da je, nakon veze s Milanom Popovićem , sada popularnija i u susjednoj državi, ipak odgovara negativno.

- Mislim da ljudi dolaze na koncerte zbog pjesama te da ih apsolutno ne zanima koja je pozadina mene kao privatne osobe. Iz Srbije je uvijek bilo ponuda, samo je stvar toga da želimo napraviti dobar koncert i da imamo dobre tehničke uvjete - smatra pjevačica.

CIJELI INTERVJU SA SEVERINOM PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:56