PUKLA NAJVEĆA LJUBAV

SEVERINA & MILAN Htio je da igra po njegovim pravilima, omalovažavao je i vrijeđao

 Prkić/CROPIX

Ljubavna bajka hrvatske estradne zvijezde i srpskog kralja bakra kratko je trajala. Taman kad je na Severininu licu zablistao osmijeh, stvari su krenule nizbrdo.

Samo osam mjeseci nakon rođenja malenog Aleksandra Severina je potvrdila da je vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem došao kraj. Tako naša najpoznatija pjevačica, koja je do sada čak pet puta bila zaručena, ni ovoga puta nije odjenula vjenčanicu. Razlog su, kako je navela, nepomirljive razlike u njihovim karakterima. Trudili su se, ali više nisu mogli opstati. Jednostavno nije išlo. O teškoćama u vezi i ranije se nagađalo, ali nitko nije očekivao da će njihova ljubavna priča završiti tako brzo.

Dvoje različitih ljudi

U ovotjednom intervjuu za Gloriju, u kojem je priznala kraj veze, Severina nije htjela iznositi potankosti o razlozima njihova prekida. No, unatoč nastojanjima para da svoju intimu zadrži za sebe, neki su detalji iz njihove veze ipak isplivali u javnost.

- Mi smo potpuno različiti. Kako bilo, Aleksandrov mir mi je najvažniji i mislim da će biti sretniji ako odrasta uz jednog sretnog roditelja nego uz dva nesretna - rekla je Severina.

Premda se Milan Popović Severinim prijateljicama koje su ga sretale tijekom njihove dvogodišnje veze činio vrlo ugodnim, a prema svojoj odabranici jako nježan i obazriv, navodno nije uvijek bilo tako. Jednom prigodom, kako doznajemo, Severina je imala gažu u Crnoj Gori, gdje ju je Popović odvezao svojim privatnim avionom. Ondje se okupilo njihovo društvo, a Severina se pojavila sređena i spremna za nastup. No, njezinu se zaručniku nije svidio njezin outfit pa ju je pred svima izvrijeđao rekavši joj da se neukusno odjenula, da ima lošu frizuru i da zbog punđe sliči Jovanki Broz.

Ostavio je u Crnoj Gori

Zbog svađe koja je uslijedila nakon njegovih uvredljivih riječi, Popović je navodno ljutit napustio Crnu Goru i sam avionom otišao u Beograd, dok je Severina ostala sama i ponižena pred njihovim prijateljima.

Popović je od početka veze silno želio dijete, čemu se i ona sama čudila, uz konstataciju da obično žena bude prva koja djetetom želi produbiti odnos s voljenim muškarcem. No, novopečeni otac nije se najbolje snašao u prvim danima života maloga Aleksandra. Tako je, kako doznajemo od izvora bliskih pjevačici, stalno gunđao i negodovao zbog djetetova plača, upozoravao bi je da ode iz prostorije u kojoj je on boravio ako je njegov sin bio nemiran. - Ne bih o tome. Mnogi ljudi se ne snađu kad dobiju dijete jer je to jedno potpuno novo iskustvo - rekla je na to Severina, no prijatelji kažu da ju je to jako pogodilo. Ona se Aleksandru, naime, u potpunosti posvetila i nakon njegova rođenja u nekoliko navrata istaknula da je njezin najveći uspjeh u životu upravo to što je postala majka.

I prije velike svađe u Vršcu prije nekoliko mjeseci, kada se navodno cijeli hotel orio od ružnih i pogrdnih riječi, par je imao problema. Nepomirljive razlike, što je Severina navela kao glavni razlog njihova rastanka, i ranije su mučile pjevačicu, koja je zanesena i zaljubljena u početku šutke prihvaćala Milanova pravila igre. Tako je želio da ona što prirodnije izgleda, na što je nerado pristajala jer šminkanje, uostalom, zahtijeva priroda njezina posla. Popović je kao veliki poklonik kineske alternativne medicine svoje navike ispijanja raznih čajeva po ayurvedskoj medicini prenio i na svoju zaručnicu.

Umjetne boje i čaj

Ona je počela piti čaj za jačanje korijena kose i njezin sjaj, te se prestala bojati umjetnim bojama. Prestala je stavljati i jaku šminku na lice i šminkala se samo za nastupe.

Priče o Popovićevoj tvrdoglavoj naravi stizale su istovremeno iz srpskih i hrvatskih izvora bliskih paru. Govori se da je Severina i ranije odlazila od Milana k majci u Hrvatsku, koja joj je najveća potpora u novonastaloj situaciji, jer ju je on navodno potpuno zapostavio, i kao prijateljicu, i kao majku svog sina, ali i kao ženu. Nakon poroda, prenose tamošnji mediji, gotovo da nisu imali intimne odnose.

Kad se doznalo da je Severina u vezi sa sedam godina starijim srpskim “kraljem bakra” Milanom Popovićem, do tada nepoznati poduzetnik preko noći je postao zvijezda. Mediji su se počeli baviti njegovim poslovima i ulaganjima, istraživali kako se obogatio, koliko je točno težak. Neki čak tvrde da Popović u tu vezu nije ušao ozbiljno, s namjerom da potraje, nego da je htio u javnosti izgraditi imidž velikog biznismena. Milan je, kako prenose srpski mediji, bogat i razmažen mamin sin koji je navikao da sve bude po njegovu, te je pomislio da se može igrati sa Severininim osjećajima. Međutim, ta osebujna žena, kako o njoj govore svi koji su je upoznali, odlučila je napraviti rez kad je shvatila da su se stvari otele kontroli.

Milan Popović sada je dio Severinine prošlosti. Bio je peti muškarac u njenom životu čiji je zaručnički prsten nosila. Kraj veze pjevačica ne doživljava kao neuspjeh jer je u njoj dobila obožavanog sina Aleksandra, kojeg će odgajati kao samohrana majka. No, kako naglašava, Milan Popović kao otac njezina djeteta uvijek će biti dobrodošao u njihov dom.

Okrenuli novu stranicu

Pjevačica je nakon rastanka od srpskog biznismena odlučila krenuti dalje. Prvi put nakon vijesti o prekidu pojavila se na Narodnom radiju, gdje je gostovala sa Sašom Lošićem iz Plavog orkestra. U pripijenim crnim hlačama i prozirnoj crnoj majici dobro raspoložena Severina nije skidala osmijeh s lica. Trenutno u jednom zagrebačkom studiju završava novi album pod naslovom “Dobrodošao u klub”, koji će vjerojatno objaviti u prosincu. S druge strane, tugu zbog prekida Milan Popović liječi šopingom pa je tako kupio privatni avion marke Cessna Citation X kojim se već pohvalio na Facebooku, a bacio je pogled i na novu, 36 metara dugu jahtu Far Away, čija se vrijednost procjenjuje na čak 22 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:05