VELIKA LJUBAV

SEVERINA I MILAN PONOVO ZAJEDNO 'Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje'

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic. Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

I službeno je potvrđeno. Severina i Milan Popović ponovno su zajedno. Severina je to izjavila na snimanju emisije 'Ami G Show'koja će biti emitirana za nekoliko dana.

Slavni par pomirio se, piše Kurir, za katolički Božić. 'Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje', izjavila je Severina.

Sretna obitelj sada se nalazi u Beogradu, a mali Aleksandar ondje je dobio i orden za 'bebu heroja'.

Maleni Aleksandar koji je nedavno proslavio svoj prvi rođendan, proglašen je 'bebom-herojem' te mu je predsjednik Fonda B92 Veran Matić uručio orden jer je bio inspiracija svom ocu za pokretanje akcije “Bitka za bebe” i “Bitka za rodilišta”.

U tim su akcijama prikupljene rekordne donacije kojima je kupovana oprema za rodilišta i to još dok je Aleksadar bio u maminom trbuhu, kao i nakon njegovog rođenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:59