NAJPOSEBNIJI GOST

SEVERINA IMA NOVI SPOT Upoznajte Ljubu, dječaka koji je splitskoj pjevačici zarobio srce na prvu: 'On je predivno čudo i buduća velika zvijezda!'

 
 Jelena Balić

Ususret nadolazećem albumu "Halo", Severina je u utorak u podne predstavila još jedan novi singl. Riječ je o pjesmi "Tutorial" - glazbu i tekst za istu potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu suradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom "Otrove". U pjesmi "Tutorial" došlo je i do jedne nove suradnje - naime, Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković.

Jelena Balić

- Kad mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njezinu dijelu pichovao je svoj glas i zazvučao mi je kao dijete. Tad mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivan i neuobičajeno talentiran dječak, prepun emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem 'Tutorial'.

Zahvaljujem se i redatelju spota Petru Pašiću te njegovim suradnicima što su mi ispunili želju, jer oduvijek sam htjela mačevati - izjavila je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:28