ZADOVOLJNA TRUDNICA

Severina: Nakon 20 godina dočekat ću Novu godinu ne radeći, a beba je moj najljepši božićni dar

Zagreb, 261011. Arena centar.Severina Vuckovic posjetila je trgovinu obucom Mass, cije je zastitno lice, kratko prosetala i pozirala kamerama i fotoreporterima.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

ZAGREB - Nakon dvadeset godina dočekat ću Novu godinu ne radeći. I znam da će mi ovo biti jedan od najljepših dočeka, jer ću biti u Splitu i već sam kupila nove kuglice. Bit će mi bor prekrasan, baš kao curica - kazala je Severina u videointervjuu za Gloriju.

Naravno, na dočeku će uz nju biti zaručnik Milan Popović, s kojim i očekuje svoje prvo dijete.

Prije nego što u veljači postane majka, splitska pjevačica Severina Vučković (39) snimila je elegantni foto editorijal za novi broj luksuznog magazina GloriaGLAM.

Iako je u sedmom mjesecu trudnoće i njezin se trbuh dobro zaokružio, pjevačica je uživala na snimanju, a dobro raspoloženje bilo je i rezultat odličnih vijesti - njezin novi singl "Grad bez ljudi" na YouTubeu pogledan je više od milijun i pol puta.

Time je i nova pjesma s nadolazećeg albuma, koji još nema ime, ponovila uspjeh prvog singla, pjesme "Brad Pitt".

- "Brad Pitt" je utrka na sto metara, a "Grad bez ljudi" maraton, to su dvije različite discipline. No, na albumu će biti još lipih stvari - najavljuje Severina u kratkom videointervjuu, za Gloriju.

Na pitanje koji je najljepši božićni dar koji je ikada primila, samo se nježno nasmijala, pomilovala svoj trbuh i rekla:

- Bit će mi ovo najljepši božićni dar koji sam primila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:38