ZALJUBLJENA SPLIĆANKA

SEVERINA PROGOVORILA O LJUBAVI S IGOROM 'Htjela sam život kao igru, to sam i dobila'

Severina je razliku u godinama nje i Igora objasnila riječima da "nekako teško odrasta". "Tek imam 14, 15", dodala je.
 Instagram

Prvi put otkad se u medijima po cijeloj regiji prolomila vijest o vezi Severine s 15 godina mlađim Igorom, sramežljivo je progovorila o njoj za RTL .

"Život je igra i moje veselje je, moja sreća je, kad usrećim drugog čovjeka, kad usrećim druge ljude i to mi se sve ostvarilo", rekla je Severina blistajući od sreće.

O novoj ljubavi nije puno govorila, ali osmijeh joj se nije skidao s lica: "Mislim da prvo ljubav treba tražiti u sebi. I ovo je jako dobro... Kako zračimo tako i privlačimo".

Nakon što je njihovu vezu blagoslovio Igorov otac, s novom snahom zadovoljna je i njegova majka Olja.

"Htjela sam život kao igru, apsolutno sam to dobila", rekla je Severina koja je razliku u godinama nje i Igora objasnila riječima da "nekako teško odrasta". "Tek imam 14, 15", dodala je.

Severinin bivši Milan Popović povukao je tužbu protiv nje i njezina menadžera i odustao je od gotovo 2,5 milijuna kuna jer se više ne želi povlačiti po sudovima. Navodno je i on pronašao novu ljubav.

Kako javlja RTL, uz nagađanja kako je informacije o novoj vezi objavila njemu u inat, Seve samo širi pozitivu i svima poručuje: "Ja bih stavila volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:30