PONOSNA MAMA

Severina za Gloriju u prvom intervjuu nakon poroda: Aleksandar je predivna beba, svi se zaljube u njega kad ga vide!

 Gloria

U novom broju tjednika Gloria, koji na kioske dolazi 31. svibnja, splitska pjevačica Severina Vučković pokazala je koliko je ponosna mama.

- Aleksandar je beba za poželjeti! Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban - kazala je 40-godišnja splitska pjevačica u ekskluzivnom intervjuu o svojem sinu, kojeg je rodila 20. veljače u Splitu. Severina je otkrila i vraća li se na scenu, tko čuva Aleksandra kada nje nema kao i niz drugih detalja iz privatnoga života.

S besprijekornom linijom, koja je još više došla do izražaja u uskoj haljini Stelle McCartney, koju je kombinirala sa sandalama Buraka Uyana, pjevačica je u hotelu The Regent Esplanade Zagreb također najavila novu pjesmu koju će premijerno izvesti 2. lipnja u Beogradu u finalu showa Survivor, što će joj, pak, biti prvi nastup otkako je postala mama. Na intervju je došla sama jer je njezin zaručnik, srpski poduzetnik Milan Popović (46), u to vrijeme bio u Vršcu gdje su ga proglasili počasnim građaninom.

Najavila je i novi singl pod naslovom ‘Italiana’ kojeg će premijerno izvest u finalnoj emisiji reality showa 'Survivor'. Autori glazbe i stihova su Beograđani Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i pjesme ‘Brad Pitt’ te ‘Grad bez ljudi’.

- ‘Italiana’ je u pop-dance ritmu, a izvodim je u duetu s Anom Bebić, preslatkom mladom pjevačicom iz Metkovića koju sam prvi put vidjela prije tri godine u glazbenom showu Operacija trijumf.

Cijeli ekskluzivni intervju sa Severinom, u kojem otkriva i gdje bi najradije živjela sa zaručnikom Milanom i sinom Aleksandrom, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije koje na kioske dolazi 31. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:47