BRIŽAN OTAC

Severinin bivši zaručnik Milan Popović donirao 3,7 milijuna kuna za Aleksandrov prvi rođendan

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic. Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX

Severinin bivši zaručnik, Milan Popović za Aleksandrov prvi rođendan donirao je opremu za rodilište u Novom Sadu i Dječju kliniku, javlja srpski Kurir.

Opremu u vrijednosti od 3,7 milijuna kuna Milan je donirao Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine 'Betanija' i Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine, odnosno Dječjoj klinici.

Predsjednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić zahvalio je Milanu Popoviću za sve što je učinio u okviru akcije 'Bitka za bebe' i 'Bitka za porodilišta'.

U samo godinu dana Milan je opremio tri rodilišta, dječju bolnicu i donirao opremu u vrijednosti 6,3 milijuna kuna.

Kako je izjavio za srpski Kurir, Milan se nada da će i njegov sin Aleksandar nastaviti njegovim humanitarnim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 20:50