NOVINARSKA PATKA

Severinin menadžer: Seve neće voditi Big Brother u Beogradu

'Već surađivala s producentskom kućom Emotion i bila je iznimno zadovoljna', rekli su producenti Big Brothera
Zagreb, 010211.Severina na proslavi dvadesetog rodjendana Terma Catez. Na proslavi, tj. svojevrsnoj press konferenciji, predstavljen je nedavno snimljen reklamni video spot u kojem Severina ima glavnu ulogu.Na slici: Severina s direktorom Terma Catez, Bojanom Petanom.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Najpopularnija hrvatska pjevačica, jedina i jedina Severina, prvi je izbor za voditelja ovogodišnjeg "Big Brothera" u kojem će po prvi put sudjelovati natjecatelji iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije, piše srbijanski Blic .

Da od toga ipak neče biti ništa demantirao je Severinin menadžer Tomislav Petrović rekavši da informacija koju su planirali srpski mediji nema nikakve veze s istinom.

Za produkciju Big Brothera se brinu Emotion i hrvatski RTL, a Severinin bi zadatak bio izvještavati o događajima unutar kuće na beogradskom Košutnjaku, piše Blic.

Samo se u Hrvatskoj prijavilo nekoliko tisuća osoba , baš kao i u ostalim zemljama, zbog čega će ovaj projekt naići na iznimno zanimanje sponzora, koji će željeti biti pod budnim okom tisuća i tisuća gledatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:48