LISTA SVE DUŽA

SEZONA RAZVODA: Sada je došlo vrijeme za neke nove ljubavi. Tko je sljedeći?

U posljednjih desetak dana u javnost su dospjele priče o raskidu braka čak pet poznatih parova

Premda stihovi njegove pjesme kažu “U dobru i zlu, u javi i snu, znaj da uvijek bit ću tu, i kad padne noć i kad svane dan, tu sam ljubav da ti dam”, u životu je ispalo drugačije. Boris Novković novinarima je obznanio da se nakon osam i pol godina braka razvodi od svoje druge supruge, plavokose Lucije .

- Lucija i ja se razvodimo civilizirano, bez povlačenja po novinama - priznao je novinarima zagrebački kantautor, dodavši kako mu je najvažnije da u ovoj teškoj situaciji nitko ne ispašta, osobito ne njihovi sinovi, trogodišnji Noa i četveromjesečni Bono.

Ljubav itekako boli

Glazbenik je preuzeo krivnju za raspad svoga drugog braka (prvi je put bio vjenčan s glumicom Bojanom Gregorić od koje se 1997. razveo nakon pet godina ljubavi). Premda tvrdi da krivac nije treća osoba, kolegama je povjerio da se zaljubio u drugu ženu dok je njegova supruga čekala njihova drugog sina. Ljubav mu se, rekao je, jednostavno dogodila, ne pitajući koliko će ona nekoga zaboljeti.

Da ljubav itekako boli, zna i njegov prijatelj Tony Cetinski. On i njegova supruga Ivana Nobilo uoči Dana žena predali su papire za razvod . Ostat će, kažu, poslovni partneri i prijatelji, ali ljubavi koja ih je grijala punih 12 godina - od kojih su četiri proveli u braku - više nema. O trogodišnjoj kćerkici Piji nastavit će se zajedno brinuti, baš kao što su to činili i proteklih pet mjeseci koliko su živjeli na različitim adresama. Premda ni Ivana, ni Tony ne žele detalje svoga privatnog života iznositi u javnost, njihovi prijatelji kažu kako je Ivana bila ta koja se odlučila za razvod. No, kako je Tony i sam potvrdio, odlučili su svom braku dati dodatnu šansu, ne želeći velike odluke donijeti preko noći. Umjesto toga, u studenome 2011. godine pjevač se odselio iz njihova zajedničkog doma, ali kako s prvim znakovima proljeća nisu ponovno procvale i njihove emocije, kraj je definitivan.

Dok je krah Tonyjeve i Ivanine ljubavi začudio mnoge, puno je manje bilo onih koji su ostali u šoku kada su doznali da se razvode Iva Majoli i Stipe Marić. Razlaz 34-godišnje sportašice i tri godine mlađeg menadžera, nakon petogodišnjeg turbulentnog braka u kojemu su dobili kćerkicu Miju (5), poprima sve karakteristike sočne sapunice koja bi mogla nadmašiti i “Larin izbor”.

Četiri zajedničke godine

Po novinama pljušte međusobne optužbe za rastrošnost, prijevaru i prijetnje nasiljem. Stipe novinarima povjerava kako ga je Iva konstantno varala, a ona, pozirajući u Dubrovniku sa svojom, kako kaže, novom simpatijom, poduzetnikom Denisom Popovićem, to niječe te optužuje muža da ju je godinama tukao o čemu je dala iskaz i policiji.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:30