IZNENADIO I SAMOGA SEBE

Šime je osvojio žiri i pobijedio u prvom izdanju Masterchefa

Inspiraciju je pronašao u morskim dubinama, a njegove okuse protivnica Srđana Jevtić nije mogla pratiti

Šime Sušić pobjednik je prvog Masterchefa, reality showa u kojem su se natjecatelji nadmetali su kulinarskim sposobnostima. Protivnik u velikom finalu, bila mu je Srđana Jevtić .

- Pobijedio je onaj koji je za nijansu bolji - poručili su iz žirija natjecateljima.

Iako je Šime na početku showa bio autsajder, kojega su zbog ljubavi prema morskoj hrani praktički ismijali članovi žirija, te ga na mala vrata pustili iz prvoga kruga u nastavak emisije, Šime je dokazao koliko okusa se skriva u morskim dubinama.

Svojim je kulinarskim sposobnostima iznenadio sve članove žirija, a nastavljao ih je oduševeljavati iz emisije u emisiju. Na kraju je ostavio bez daha pripremom kovača na način koji još nitko nije vidio.

- Imao sam ovu ideju duže vrijeme i mislio sam kako bi finale bilo najbolje za provesti je u djelo - rekao je Šime nakon što je napravio rizično jelo, koje je na kraju ispalo i više nego sjajno.

Srđana mu je iz svega srca čestitala, što samo potvrđuje posebnost emisije, u kojoj su natjecatelji bili iznimno bliski, nisu si podmetali ili gledali "preko nišana".

Možda je tomu i razlog to što je sve finaliste dočekala poslovna ponuda i na kraju su dobili iz emisije mnogo više nego što su mogli i sanjati, što je Šime i rekao na samome kraju, vidno sretan zbog sjajnog uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:18