ZAJEDLJIVI SUDAC

SIMON COWELL POSTAO TATA 'Ne znam baš s djecom, ali sigurno ću znati udijeliti koji dobar savjet'

Trudnoća Lauren Silverman otkrivena je prošle godine kad je njezin bivši suprug i Cowellov prijatelj zatražio u New Yorku razvod od supruge, prozivajući Cowella kao suodgovornog

NEW YORK - Britanski televizijski i glazbeni mogul Simon Cowell koji je dugo govorio da mu očinstvo ne pada na pamet, dobio je sina u petak, rekla je njegova glasnogovornica AnnMarie Thomson.

Djevojka nekadašnjeg suca u "American Idolu" Lauren Silverman (37) rodila je dječaka teškog 2,9 kilograma u New Yorku. To je njezino drugo dijete, a Cowellovo prvo.

Cowell (54) koji je slavu stekao kao zajedljivi sudac u televizijskim pjevačkim natjecanjima u SAD-u i rodnoj V. Britaniji, nikada se nije ženio.

"Nisam sjajan s djecom", rekao je Cowell američkom časopisu Parade prošlog listopada. "Nikad ne znam što da radim. Ali mislim da ću biti dobar tata za dijeljenje savjeta".

Trudnoća Lauren Silverman otkrivena je prošle godine kad je njezin bivši suprug i Cowellov prijatelj zatražio u New Yorku razvod od supruge, prozivajući Cowella kao suodgovornog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:40