MLADI PJEVAČ

SINOĆ JE OSTAO U SJENI, ALI... ZGODNI FILIP IZ SUPERTALENTA OBORIO S NOGU MAJU ŠUPUT Odmah je objavila fotku s njim s Krka: 'Ovaj šećer...'

 
Maja Šuput i Filip Rudan
 Instagram Maja Šuput

U jučerašnjoj je emisiji Supertalent žiri oduševio 18-godišnji Filip Rudan, koji je na pozornici otpjevao Sealovu 'Kiss from a rose', a uz to je i svirao gitaru. Mladić je šarmirao članicu žirija Martinu Tomčić, koja mu je rekla da bi ga odmah pozvala da potpiše ugovor, da sama ima izdavačku kuću, no čini se da se Maja Šuput još više oduševila Filipovim nastupom.

'Ti bi za mene mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda', komentirala je oduševljena Maja.

Maja Šuput je nakon nastupa s pozornice pozvala i Filipovu majku, koja mu je bila podrška iz publike. Čestitala joj je na sinovom talentu, a mama nije mogla zadržati suze.

Maja je fotografiju s Filipom danas objavila na Instagramu, a uz nju je napisala da se s njim fotografirala ljetos nakon jednog od njezinih nastupa.

'Kakva je bila emisija 'Supertalent' sinoć???? Jedan od kandidata je bio i ovaj šećer Filip Rudan. Ova slika nastala je ovog ljeta nakon mog koncerta na Krku. Kakav je bio vama i tko je od kandidata do sada ostavio najbolji dojam???', napisala je Šuput na Instagramu.

Osim što pjeva, Filip se bavi i sviranjem gitare, i to već godinu i pol. Zna i plesati, no to, kaže, čuva za jedan od sljedećih nastupa i daljnji krug natjecanja. Svestrani Filip i sam je vrlo aktivan na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#tb

Objavu dijeli Filip Rudan (@filip_rudan)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Filip Rudan (@filip_rudan)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

2U @anamaria_zg

Objavu dijeli Filip Rudan (@filip_rudan)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:15