PREOBRAZBA

SJEĆATE SE BUCMASTOG CHUNKA IZ GOONIESA KOJI JE ČOKOLADICOM PRIPITOMIO SLOTHA?Evo kako izgleda 31 godinu poslije

 screenshot YouTube

Teško je danas naći nekoga tko nije gledao klasik Richarda Donnera 'The Goonies', legendarnu komediju snimljenu prije 31 godinu prema priči Stevena Spielberga, koji ju je ujedno i producirao.

Mnogi i danas s veseljem pogledaju film kada se nađe na rasporedu emitiranja neke od televizija, a iako se nije lako odlučiti tko je omiljeni junak iz popularnog uratka, uz nezaobilaznog Slotha i njegovu majku, Chunk je svakako među upečatljivijim likovima.

Nezaboravan je trenutak kada je podijelio čokoladicu sa Slothom ili kada je izveo trbušni ples.

Sve je to snimljeno sada već davne 1985. godine kada je Jeff B. Cohen, glumac koji je utjelovio Chunka, imao samo 11 godina. Nakon Gooniesa, Cohen je ostvario još nekoliko uloga, ali u međuvremenu se otisnuo u pravničke vode te danas s nekoliko partnera ima odvjetnički ured na Beverly Hillsu.





Something about this piece intrigues me...

A photo posted by Jeff B. Cohen (@jeff_b_cohen) on Jan 12, 2016 at 12:16pm PST





Iako se glumom više ne bavi, na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije s aluzijama na ulogu u Gooniesima.





#gooniesneversayTrump #truffleshuffle power!

A photo posted by Jeff B. Cohen (@jeff_b_cohen) on Mar 4, 2016 at 1:44pm PST





Redatelj Richard Donner nedavno je otkrio kako mu je nakon snimanja filma uplatio članstvo u teretani kako bi se doveo u formu jer ga je bilo strah da će tada prilično bucmastog Jeffa zadirkivati zbog scene trbušnog plesa. Kazao je da se potpuno preobrazio te je u školi postao kapetan hrvačkog tima, a bio je i kapetan momčadi američkog nogometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 13:10