BURA ZBOG REALITYJA

Skandal na RTL-u: Avin otac i Vlado se potukli! Pobjednik Survivora Avi nije javio da je u istom hotelu, pa je ona podivljala od bijesa!

Dodatno ju je razljutilo što je sa sobom doveo i Martinu Vrbos s kojom je u izuzetno lošim odnosima
 RTL

ZAGREB - Nakon snimanja emisije Studio 45 koja je prikazana u utorak, a u kojoj su gostovali kandidati u reality showu 'Survivor' - Ava Karabatić, Vladimir Vuksanović i Sebastian Fleiss, došlo je do teškog verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između gostiju, doznajemo od neimenovanog izvora bliskog RTL-u.

Navodno je Ava Karabatić potpuno izgubila 'kompas' kada je shvatila da je Vlada odsjeo u istom hotelu kao i ona, ali joj se nije javio prije početka emisije. Dodatno ju je razljutilo što je sa sobom doveo i Martinu Vrbos s kojom je ona u izuzetno lošim odnosima.

Do svađe je došlo kada su po završetku emisije izašli iz studija. Ava je prvo počela nekontrolirano vrištati i vrijeđati Vladu, a potom je došlo i do naguravanja. U cijeli se incident umiješao i Avin otac nakon čega ih je zaštitar izbacio iz zgrade televizije.

Sukob se potom nastavio i na parkingu, a Vlada je navodno u nekoliko navrata ponovio kako on njima 'ništa ne duguje'. Pretpostavljamo da je mislio na činjenicu da je upravo Ava zaslužna za njegovu pobjedu kao i za pozamašan iznos od 375 tisuća kuna kojeg je zbog nje osvojio.

Kako se čitav incident okončao i da li su se kandidati pomirili zasad nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:27