U NALETU BIJESA

SKANDAL U ZRAČNOJ LUCI Suprug Halle Berry istukao čovjeka

LOS ANGELES, CA - JUNE 16: Actors Olivier Martinez (L) and Halle Berry attend Premiere Of CBS Films' "Extant' at California Science Center on June 16, 2014 in Los Angeles, California. Mark Davis/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 Frederick M. Brown/AFP / 2014 Getty Images

Francuski glumac Olivier Martinez, suprug glumice Halle Berry sukobio se s jednim zaposlenikom aerodroma u Los Angelesu te ga je lupio praznom autosjedalicom za djecu, piše TMZ.

Naime, neimenovan zaposlenik zračne luke našao se usred gužve koju su stvorili fotoreporteri prilikom dolaska Halle i Oliviera u zračnu luku. Francuskom glumcu nije se svidjela pažnja fotografa pa je u napadu bijesa praznom autosjedalicom svog sina, misleći da je fotoreporter, udario djelatnika koji je od siline udarca završio na podu. Zbog boli u abdomenu čovjek je završio u bolnici, a zbog svega je odlučio i podići prijavu protiv Martineza.

Sinčić kojeg su Halle i Martinez dobili 2013. godine za to vrijeme bio je u naručju majke koja mu je skrivala lice od fotografa, a njezina starija kćerkica, koju je dobila tijekom veze s Gabrielom Aubryjem, lice si je prekrila jaknom kako je ne bi snimali.

Policija trenutačno istražuje okolnosti incidenta, a sve su zabilježile i kamere portala TMZ pa cijeli incident možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:19