ŽIVOTNA DRAMA

Skijaška kraljica Lindsey Vonn rastaje se nakon četiri godina braka

Ponajbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn potvrdila je u nedjeju navečer kako je zatražila razvod nakon četiri godina braka sa Thomasom Vonnom.

- Ovo je iznimno teško razdoblje u mom privatnom životu i nadam se da će mediji i moji obožavatelji poštovati moju potrebu za privatnošću u ovom slučaju - stoji u priopćenju američke skijašice.

Lindsey i Thomas vjenčali su se 29. rujna 2007. godine. Thomas Vonn, bivši skijaš i glavni savjetnik u karijeri Lindsey VOnn, potvrdio je da je prošli ponedjeljak podnio zahtjev za rastavom.

Američka skijašica koja je na Olipijskim igrama u Vancouveru osvojila zlatnu i brončanu medaju, također je tri godine za redom osvojila Veliki globus za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu, 2008., 2009. i 2010.

Lindsey Vonn morat će već u utorak staviti razvod sa strane i potpuno se koncentrirati na skijanje jer je na rasporedu trening spusta u Lake Louiseu. Utrku slaloma propustila je u nedjelju zbog bolova u leđima.

Na briljantan je način otvorila novu sezonu Svjetskog kupa. Lov na četvrti Veliki globus najavila je pobjedom u veleslalomu 22. listopada u austrijskom Söldenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:55