INSPIRIRA GA

'SKUPIMO SE U VELIKOM KREVETU I MOLIMO ISUSU' Bono Vox otkrio koliko je njegova obitelj produhovljena

Singer with Irish Rock band U2, Bono, speaks before awarding Pakistani student who was shot in the head by the Pakistani Taliban, Malala Yousafzai the Amnesty International Ambassador of Conscience Award for 2013 at the Manison House in Dublin, Ireland on September 17, 2013. The Ambassador of Conscience Award is Amnesty International's highest honour, recognizing individuals who have promoted and enhanced the cause of human rights through their life and by example. Malala Yousafzai, 16, is an advocate for equal access to education. In 2012 she was shot and severely wounded in an attack claimed by the Pakistani Taliban. AFP PHOTO/ PETER MUHLY
 AFP

Pjevač Bono Vox, koji je osim po glazbi poznat i po svom humanitarnom radu, otkrio je koliko religija utječe na njega i njegov život.

Tako je u jednom intervjuu ispričao da on, supruga Ali Hewson te njihovo četvero djece - Eve, Jordan, Elijah i John Hewson redovito mole za uskrslog Isusa.

Obitelj se okupi u velikom bračnom krevetu u svojoj luksuznoj vili gdje čitaju Bibliju i mole se Isusu da im usliši molitve. Najčešće mole za bolesne članove obitelji, prijatelje i one kojima je pomoć najpotrebnija.

'Molim se da spoznam volju Boga zato što onda molitve imaju veće šanse da se ostvare, mislim, to je cilj molitve', izjavio je 53-godišnji pjevač grupe U2.

'Isus je hodao okolo i širio riječ Božiju jer je on mesija. Zato je razapet, jer je rekao da je sin Božji. Stoga, u mojim očima, ili je bio sin Boga ili je bio lud... A mislim da bi bilo teško za prihvatiti da su milijuni i milijuni života, da je pola Zemlje već 2.000 godina dirnuto i inspirirano djelima luđaka. Ja jednostavno ne vjerujem da je onda mogao biti lud', rekao je Bono koji je aktivni član irske prezbiterijanske zajednice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:38