Slavicu na polufinale dopratio Zlatko Mateša

UMAG - Jedna od najbogatijih žena na svijetu, Slavica Ecclestone, u subotu je oko 12.30 sati svojim skupim privatnim avionom Gulfstream G550 vrijednim 310 milijuna kuna sletila u Zračnu luku Pula.



Obučena kao prava dama, u šarenom kratkom kompletu ljetnog dezena i elegantnog dizajna, u visokim crnim petama s naočalama na očima i spuštene kose, Slavica je išetala iz Zračne luke i ušla u Lexus, službeni automobil ATP-a Umaga koji ju je čekao ispred samog izlaza iz Zračne luke.



Od aviona do automobila u korak su je pratile hostese i službeno osoblje koje joj je brzo i spretno uz njeno odobrenje spremilo kovčege u automobil.



Njen avion uzletio je iz Napulja, gdje je navodno do prije polaska za Hrvatsku prisustvovala vjenčanju nekog njoj bliskog prijatelja. Vidno raspoložena i prisutupačna, na naše pitanje gdje ide, kazala je: ‘Ravno u hotel u Umag.’





Slavica je u Umagu uživala i u pratnji dobrog prijatelja Lupina



Nakon puta i nesnošljivih vrućina bilo je za očekivati da prvo što želi je odmoriti se u sobi. Svoj će boravak, kazala je, biti kratak jer već sutra, nakon što pogleda finale ATP turnira, odlazi iz Hrvatske. Šteta što neće moći navijati za našeg Ivana Ljubičića koje je u četvrtfinalu svladao Austrijanac Jürgen Melzer.



Inače, zbog Slavičina dolaska predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša morao je otkazati sudjelovanje na VIP turniru koji magazin Jet Set redovno organizira u Umagu. Na pitanje organizatora koji bi to trebao biti jaki razlog za odustajanje, zagonetno je prozborio:



- Idem ujutro u Pulu po prijateljicu...



Prijateljica je, ispostavilo se, Slavica Ecclestone, no Mateša na aerodromu nije bio.



Njihovo neraskidivo prijateljstvo, inače, traje godinama, nije tajna da su se Mateša i bogata razvedenica Ecclestone družili ove godine u Wimbledonu, kao i na Davis Cup susretu Hrvatske i Čilea u Poreču.







Slavica Ecclestone, Franjo i Arna Luković u vozilu za golf koje će ih prevesti do hotela Koralj u kojem su smješteni





Slavica Ecclestone i Zlatko Mateša zajedno u VIP loži



Dan Figenwald, Mirna Divjak/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:08