NIKAD NE BISTE POGODILI

SLAVNA OSKAROVKA OTKRILA KAKO JE RIJEŠILA PROBLEM NESANICE 'Ne možete dobiti moju dilericu, ona je samo moja!'

 
Charlize Theron s majkom Gerdom Jacobom Alettom Maritz
 Profimedia, Alamy

Charlize Theron (42) u novom filmu "Gringo" redatelja Nasha Edgertona, čija se premijera očekuje ovih dana, glumi Elaine Markinson, šeficu tvrtke koja se bavi proizvodnjom pilula od medicinske marihuane.

Oskarovka je gostujući u TV showu Jimmyja Kimmela otkrila kako travu konzumira i u stvarnome životu, i to kako bi riješila kronični problem s nesanicom.

- Treba probati sve. Samo jednom se živi, zar ne?! Oduvijek loše spavam, baš kao i moja mama. Obje smo svojedobno uzimale lijekove, ali u jednom trenutku odlučile smo isprobati alternativne metode - izjavila je Charlize.

Dodala je i kako je upravo njezina majka Gerda Jacoba Aletta Maritz napravila odlučujući korak i sama nabavila marihuanu, koja je, napomenimo, u Kaliforniji legalna.

- Prošli tjedan nenajavljeno se pojavila na mojem kućnom pragu s nekakvom posudicom, koju je nonšalantno ostavila na kuhinjskom stolu... Rekla mi je: 'Donijela sam ti ove od borovnice s čokoladnim preljevom, ali ako želiš brži učinak, probaj one od mente' - prepričala je holivudska glumica.

Bila je uvjerena, kaže, kako je mama nabavila kolačiće od marihuane od mlađih prijateljica s kojima igra tenis jer joj je u posjet došla u teniskoj opravi, ali prevarila se - Gerda je, naime, sve kupila sama u specijaliziranoj trgovini.

A kako kolačići djeluju na njihovo spavanje?

- I više su nego učinkoviti! Ma odlični su! Ali zaboravite, ne možete dobiti moju dilericu, ona je samo moja! - našalila se Theron, a prenosi People.

Glumica je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako je svojedobno, dok je bila mlađa, punih osam godina redovito konzumirala marihuanu, ali prestala je čim je shvatila kako je od nje potpuno otupjela.

- Ali sve u svemu, proživjela sam najbolje 20-e godine jer sam imala apsolutnu slobodu, radila sam što god sam poželjela - zaključila je Charlize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:49