ŠOK U SVIJETU FILMA

Slavna rečenica 'protresen, ne promiješan' odlazi u povijest: James Bond u novom filmu više ne pije vodku-martini, već Heineken!

U novom nastavku serijala o tajnom britanskom agentu 007 naslova 'Skyfall' umjesto čaše vodka-martinija, posegnut će za bocom piva
 outnow.ch

Slavna rečenica "protresen, ne promiješan" koja je definirala uglađenu, no neustrašivu ikonu filmske industrije - Jamesa Bonda , odlazi u povijest!

Prema pisanju svjetskih medija, Bond, odnosno glumac Daniel Craig koji ga trenutno tumači, u novom nastavku serijala o tajnom britanskom agentu 007 naslova "Skyfall" umjesto čaše vodka-martinija, posegnut će za bocom piva - i to Heinekena!

Heineken USA postigao je dogovor s Bond kampanjom o pojavljivanju imena svog branda u novom filmu, piše Advertising Age.

Ne samo što će Bond u filmu tražiti gutljaj piva, već će se također pojaviti i u globalnoj reklamnoj kampanji tog svjetskog proizvođača piva.

- 2012. obilježava se 50. godišnjica James Bond franšize, koja generira goleme razina interesa za novi nastavak serijala "Skyfall". To je jedan od najiščekivanijih filmova godine, što Heinekenu otvara velike tržišne mogućnosti - kažu iz Heinekena.

Marketinška kampanja bit će lansirana u rujnu ove godine, a fokusirat će se na internetske stranice poput Facebooka i Googlea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:54