LIJEPO MU JE, ALI...

SLAVNI GLUMAC OBOŽAVA HRVATSKU, ALI JEDNA STVAR MU SE NIKAKO NE SVIĐA Eric Roberts otkrio što mu toliko smeta kod nas

 Screenshot YouTube

Slavni glumac i brat još slavnije glumice Julije Roberts, Eric Roberts, već osam dana boravi u Hrvatskoj gdje u Baranji snima svoj novi film, 'Someone Dies Tonight' producenta Vjekoslava Katušina.

Obzirom da mu ovo nije prvi posjet Hrvatskoj, boravio je kod nas već nekoliko puta, Eric je otprilike i znao što očekivati. No, kako radi po 12 i više sati dnevno, uglavnom je dosad vidio hotelsku sobu i set, prenosi Dnevnik.hr .

‘To je jedini nedostatak glumačkog posla. Posjećujete krasna mjesta, ali uopće ih ne vidite, samo set i sobu. Svakog dana radite od 12 do 18 sati. Nema vremena za zabavu’, rekao je za IN magazin .

Uz Robertsa u filmu glumi i niz hrvatskih glumaca poput Ronija Lepeja, Vjekoslava Jankovića, kaskadera iz Osijeka Gorana Stjepanovića i drugih za koje Eric kaže: ‘Hrvatski su glumci vrlo predani poslu i ljubazni. Glumci su često sebični, ali oni nisu. Vrlo su darežljivi i otvoreni. Svakog dana uživamo.’

No, ipak glumac nije oduševljen baš svime. ‘Obožavam Hrvatsku. Sve osim hrane, žao mi je. Hrana mi nije sjajna. Ali ljudi jesu, krasni su. Dočekali su me raširenih ruku i baš su dragi, svi.’ Roberts je inače poznat po zauzimanju za prava životinja i vegetarijanskom načinu prehrane.

'Someone Dies Tonight' imat će dvije svjetske premijere - u Los Angelesu i Hrvatskoj, a film možete pratiti na njihovoj stranici na Facebooku .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:13