TULUM NA IBIZI

SLAVNI TENISAČ UŽIVA S NEŽENJAMA Razuzdana zabava Novaka Đokovića prije očinstva

Čim je izgubio na turniru, tenisač se spakirao i otišao tulumariti u Španjolsku
 Foto: Instagram

Draga moja obitelji, hvala vam svima na potpori i ljubavi koje ste mi pružili nakon finala. Bit će još puno stvari koje ćemo proslaviti u nadolazećim mjesecima! Uzeo sam nekoliko slobodnih dana s mojim neženjama i šaljemo vam jedan veliki grupni zagrljaj! Vidimo se uskoro”, objavio je Novak Đoković na svom Instagram profilu pored fotografije na kojoj je u bazenu pozirao s nekoliko prijatelja, s kojima je odsjeo u vili s predivnim panoramskim pogledom.

Odlična zabava

Tenisač je fotografiju s odmora snimio na Ibizi, gdje se već nekoliko dana jako dobro zabavlja. Podsjetimo, Novak je odmah nakon što je izgubio meč od Rafaela Nadala na Roland Garrosu spakirao torbe i iz Pariza otputovao u egzotične krajeve. Među prijateljima na Ibizi pridružili su mu se kolege Viktor Troicki i Marko Stillitano, jedan od Noletovih najboljih prijatelja.

Velika potpora

“Hvala svima koji su mi pružali potporu proteklih nekoliko tjedana. Očigledno je da sam jako razočaran rezultatom, ali sam i jako sretan zbog Rafe koji je postigao ono što su malo koji prvaci uspjeli”, napisao je Đoković na Instagramu nakon ispadanja na Roland Garrosu. No, čini se da se vrlo brzo odlučio okrenuti vedrijim stvarima u životu, a na ljetovanje je otišao bez zaručnice Jelene Ristić. S njome uskoro planira stati pred oltar, a za nekoliko će mjeseci dobiti i prinovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 12:54