U KRITIČNOM STANJU

SLAVNOJ GLUMICI STALO SRCE NA LETU IZMEĐU LONDONA I LOS ANGELESA Svjedoci: 'Prestala je disati, putnici su joj pružali prvu pomoć do slijetanja...'

 Screenshot / YouTube

Slavna holivudska glumica i scenaristica Carrie Fisher pretrpjela je težak srčani udar na letu između Londona i Los Angelesa, javlja TMZ.

Drugi putnici pružili su joj prvu pomoć, i prevezena je u bolnicu čim je avion sletio. Prema prvim informacijama, glumica se nalazi u kritičnom stanju.

Svjedoci s leta izjavili su kako je 60-godišnja glumica u jednom trenutku prestala disati. Srećom, među putnicima se našao i liječnik i medicinska sestra. Prema svjedocima, Fisher nije disala oko deset minuta, a liječnik i sestra su joj pružali masažu srca sve do slijetanja, kada je glumicu preuzela Hitna služba.

Fisher je najpoznatija po ulozi Princeze Leie u znanstveno-fantastičnom spektaklu Ratovi zvijezda, no glumila je i u drugim uspješnim filmovima, poput Braće Blues, Hannah i njezine sestre, Kad je Harry sreo Sally...

Fisher je također napisala četiri romana i tri polu-autobiografske knjige, a u Hollywoodu su je često zvali producenti kako bi 'uredila' scenarije za neke od najvećih filmskih hitova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:52