PROCURILE FOTOGRAFIJE

SLAVNU KUHARICU PRIMIO ZA VRAT I DAVIO U RESTORANU Milijarder Saatchi podivljao i brutalno napao svoju suprugu Nigellu Lawson

 YouTube

Šokantne fotografije poznate britanske kuharice Nigelle Lawson, voditeljice ABC-jeve emisije 'The taste' (Okus), na kojima ju davi njezin suprug, milijarder Charles Saatchi, suvlasnik jedne od najpoznatijih marketinških agencija Saatchi & Saatchi, procurile su u javnost.

Par je snimljen u jednom londonskom restoranu, a na fotografijama se vidi kako 70-godišnjak maltretira i poseže za njezinim vratom čak četiri puta. Nigella (53) je potom napustila restoran u suzama, da nitko nije reagirao.

U novinama koje su objavile fotografije piše :

- Nigella je bila vrlo uzrujana. Na njezinom se licu mogao vidjeti strah. Nijedan muškarac ne bi ovako trebao postupati prema svojoj ženi. U jednom trenutku se naljutila i povisila ton, no u istom trenutku ga je pokušavala smiriti. Bilo je šokantno za gledati - kazao je svjedok incidenta za Sunday People , novine koje su objavile ekskluzivne fotografije.

Drugi je pak kazao: - Izgledao je kao da je svjestan da je učinio nešto krivo. Prijetio joj je, zlostavljao i ponizio u javnosti, u to nema sumnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:37